Molim odgovor

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Deki91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 1:10 pm

Molim odgovor

Post od Deki91 »

Dobro vece,imam jedno pitanje,devojka i ja smo vec dugo zajedno i vec poduze vreme ne koristimo zastitu,od kada je ne koristimo strogo vodim racuna o tome...E sad imam jedno pitanje,ona vec 13 dana nije dobila "menstruaciju" i interesuje me koji sve razlozi mogu biti sto nije dobila?Hvala
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Molim odgovor

Post od Zli doktor »

Deki91 napisao:Dobro vece,imam jedno pitanje,devojka i ja smo vec dugo zajedno i vec poduze vreme ne koristimo zastitu,od kada je ne koristimo strogo vodim racuna o tome...E sad imam jedno pitanje,ona vec 13 dana nije dobila "menstruaciju" i interesuje me koji sve razlozi mogu biti sto nije dobila?Hvala
Eliminišite trudnoću tako što će devojka da uradi b-HCG iz krvi za početak... Ako to bude negativno onda da se uradi neki ginekološki ultrazvuk...
Deki91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 1:10 pm

Post od Deki91 »

Zli doktor napisao:
Deki91 napisao:Dobro vece,imam jedno pitanje,devojka i ja smo vec dugo zajedno i vec poduze vreme ne koristimo zastitu,od kada je ne koristimo strogo vodim racuna o tome...E sad imam jedno pitanje,ona vec 13 dana nije dobila "menstruaciju" i interesuje me koji sve razlozi mogu biti sto nije dobila?Hvala
Eliminišite trudnoću tako što će devojka da uradi b-HCG iz krvi za početak... Ako to bude negativno onda da se uradi neki ginekološki ultrazvuk...
Aha,a da se ne bi vukli po lekarima sada,posto smo dosta mladi,recite mi da li mozda postoji sansa da nije dobila,npr zbog nerviranja,ili jos bolji razlog zbog hladnoce,ona cesto na poslu ulazi u minus?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Sve je moguće ali je pitanje šta je verovatnije. Ako je u pitanju trudnoća glupo je čekati. Beta-hcg se može uraditi u svakoj laboratoriji. Kućni test je jeftinija ali manje pouzdana varijanta (može biti lažno negativan).
Odgovori