MOLIM ZA MISLJENJE
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 08, 2012 7:09 pm
MOLIM ZA MISLJENJE
u 21 nedelji trudnoce sam,blizanacka trudnoca,dvojajcani blizanci,razlicit pol.Od 6 nedelje pratim trudnocu,kako lekar je govorio,savrsena.u 13 nedelji radila prvi expertni i sve perfektno,bebe napreduju cak i iznad proseka za blizanacku trudnocu.radila 4d,3d sve preglede i uvek sve odlicno sa bebama.moji nalazi perfektni,aminocintezu nisam radila jer je lekar rekao da nije potrebno.torch,i sve ostalo odlicno.u 17 nedelji sve savrseno da bolje ne moze da bude-samo koristi reci koje je koriistio moj ginekolog,dolazim u 21 nedelji na drugi expertni,prvi bio u 13, i on kaze devojcica savrsena a kod decaka pronalazi prosirenje bocnih mozdanih komora i ne detektuje cavum septum pelicidum,sve ostalo je savrseno.dete fizicki lepo napreduje,sve mere su uredu.salje nas izbezumljene u drustvenu kliniku,trudnocu i sve do tad radim privatno,u drustvenoj neka doktorka radi uz i kaze dete ima VEOMA IZRAZENU VENTRIKULOMEGALIJU-VA 13.7,VP 17.2 HEM 24 mm,nema znacajnijeg perenhima mozga i jos niz fizickih anomalija,fiksirani zglobovi ruku i nogu,pregled je trajao nepunih 5 min.,da li je to mogla tako brzo da vidi,mozda je beba spavala,rascep usana,nepca,suzen grudni kos.bez bilo kakve analize daljnje nam je saopsteno da dete treba da se uspava u 32 nedelji.a ja sam sad kao sto sam rekla 21.UMRET CEMO.PRVA SU NAM DECA.STA DA RADIM?DA LI JE TO SVE MOGUCE?MOLIM VAS ODGOVORITE MI