Molim za malu pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
yield
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 8:42 pm

Molim za malu pomoc

Post od yield »

Pre dva meseca sam imala ureaplazmu i uspesno sam je izlecila, medjutim od tada kako izlecim jednu bakteriku pojavi se druga. Gljivice imam konstantno. Inace su mi se pre dve nedelje pojavili i kondilomi. Moj decko nema ama bas nista, a i koristimo zastitu.
Interesuje me da li je jos neko imao slicno iskustvo ili da menjam ginekologa? Ne znam kako bi to mogla da bude njena greska ali nije na odmet da pitam.
Hvala unapred na pomoci!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Kod tebe je izgleda imunitet veliki problem. Radi na tome da ojacas imunitet - zdravija ishrana i nacin zivota, fizicka aktivnost... unosi dosta probiotika - antibiotika iz prirode, kap npr. zive bakterije u jogurtu. Mozes i da probas za vaginaletama koje sadrze te probiotike, mislim da se kod nas zovu Laktovag.
yield
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 8:42 pm

Post od yield »

Vec neko vreme pijem Lactogyn, probiotik. Pocela sam pre nedelju dana da pijem i Ecomer. Nadam se da ce to sve da pomogne. Hvala na savetu :)
Odgovori