imam par pitanja za Vas za koje se nadam da cete mi odgovoriti.
Imam 28 god. i ovo mi je prva trudnoca (18+2 nedelje) ,zacece nismo mogli ostvariti jer su rezultati spermograma mog muza bili konstantno ocajni. Onda smo dosli do lekara koji nas je uputio da radimo briseve i ispostavilo se da oboje imamo ureaplazmu,prepisan nam je eritromicin i doxicilin....u medjuvremenu ja sam ostala trudna,Bogu hvala osecam se super,bebac napreduje(redovne kontrole na mesec dana) ali i dalje me tisti to da li je doxicilin mogao na nanese stete tada embrionu.
Kada sam to pitala ginekologa kod kojeg vodim trudnocu rekao je,budi sretna sto si ostala trudna i nista vise.
Inace ne sumnjam u njegovu strucnost ali sta god da ga pitam ne dobijem odgovor vec me "zacepi" komentarom trudnoca je ionako drugo stanje i tad sto je nenormalno-normalno je.
Nije mi radio ni dabl test kaze nepotrebno je.
-na zadnjoj kontroli sam ga pitala zasto osecam povremeno tupi bol u predelu otvora vagine,ponekad vise desno ka stidnoj kosti....kao kratki fisak koji brzo prodje ali javi se povremeno u toku dana i opet sam dobila isti odgovor trudnoca je ionako drugo stanje i tad sto je nenormalno-normalno je.

Nego,daleko od toga da ovde kritikujem njegov rad,postujem njegov princip rada,ponajvise cenim to sto smo ipak zahvaljujuci njemu dosli do zaceca...ali eto volela bih da mi vi odgovorite na ova pitanja jer nekako osecam potrebu da moram da znam odgovore.
I jos nesto...da li se u trudnoci sme uzimati pivski kvasac (u prahu)
Unapred hvala na odgovorima.
Srdacan pozdrav!