Molim dobre ljude dobre volje da pomognu svojim misljenjem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Kala266
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 08, 2010 7:40 pm

Molim dobre ljude dobre volje da pomognu svojim misljenjem

Post od Kala266 »

Dilema :

Otisla sam kod ginekologa na redovan pregled i zbog pojacanog sekreta medjutim nebitno to, isla sam i zbog jos jedne stvari :
Da me doktorka iskreno kao svoje dete posavetuje da li ili ne kontraceptivne pilule... na moje tako formulisano pitanje je sa velikim ohrabrenjem rekla DA, da danasnje niskodozazne pilule ne mogu da stete nikako...

Medjutim taj prvi put devojka koja je bila pre mene je dosla zbog ranice i prvo pitanje je bilo jeste li ikad koristili bilo kakve kontraceptivne pilule :o
Drugi put kad sam bila,zaboravivsi da pitam doktorku nesto sacekala sam dok druga devojka zavrsi cula opet isto pitanje i kad je ova rekla da je uzimala odgovor je bio da se ranica pojavila bas zbog nisko dozaznih pilula... :o

E sad mene zanima sta vi mislite, teska srca sam razmisljala o tim pilulama i plasim se da se igram sa hormonima i jos kad sam ovo cula ne znam sta da mislim...

Molim vas vase iskreno misljenje o tome

P.S. ne bih ako vec,hvala Bogu, nemam problema sama sebi da ih stvaram.
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Re: Molim dobre ljude dobre volje da pomognu svojim misljenjem

Post od bevana »

ja ne mogu da ti kazem da li se ranica stvara obavezno svim korisnicama pilula(nesto ne verujem u to,nego dobro sad...),ali ja ih koristim skoro 6 godina i nikakve lose strane nisam osetila.a ranicu sam imala i pre koriscenja pilula.
poz :)
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Kako neki ljudi lupetaju. Ovde je vise puta detaljno objasnjavano sta je"ranica' i nema nikave veze sa uzimanjem pilula. Promenite lekara, ako ovom sadasnjem ne verujete. pilule se vec duzi period vremena koriste i lekari su upoznati i sa dobrim i losim stranama ove metode kontracepcije...
Kala266
Novi član
Novi član

Post od Kala266 »

U doktorku imam potpuno poverenje ali mi je samo ovo bilo cudno. Svesna sam da mi ni jedan doktor nece reci da ne pijem kontraceptivne pilule jer je tehnologija toliko napredovala i nema stetnih dejstava bla bla ... ali ocigledno IMA STETNIH DEJSTAVA o kojima niko ne prica.

Bilo bi lepo da se na ovu temu jave doktori sa foruma i da iznesu lose strane kontraceptivnih pilula i da moderatori promene naziv teme u "lose strane kontraceptivnih pilula" .

Svi smo mi svesni da novac pokrece sve i da moraju i hemijske kuce da zarade.

Kao sto sam i sigurna da je cuveni "svinjski grip" proizvod ne bi li neko zaradio a digla se frka i panika. Medjutim to me ne zanima ovde je tema nesto drugo.

P.S. Kontraceptivne pilule jesu jako primamljivo resenje, ne lupas glavu samo imas obavezu da ih redovno pijes ALI prvo hocu da znam drugu stranu medalje i ne zeznem ono skladno,prirodom dano.
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Post od bevana »

slabo ima doktora na ovom podforumu
Kala266
Novi član
Novi član

Post od Kala266 »

Ma slaba vajda od toga ... onde gde treba niko nece da bude iskren ... svi znaju da daju dijagnoze i da savetuju slobodno uzmi nece ti skoditi a ustvari niko kompetentan :x

Ajd uzdravlje ako nesto izguglam to mi je ...

Poz :wink:
Odgovori