Molba za Dr Pedju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Gorjana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 5:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molba za Dr Pedju

Post od Gorjana »

Vjerujte mi da ne znam kako bih pocela ovu poruku :-) Tek juce sam se prijavila na sajt, i vidjela sam da svima pomazete, pa se nadam da cete i meni.

Trenutno spremam Diplomski rad, a tema mi je "Hlamidijalne infekcije kao uzrok cervikalnog infertiliteta". Sajt sam slucajno pronasla, jer sam trazila neke podatke za rad, a koje nigdje nisam mogla naci, bar ne u literaturi koju imam (a moram priznati da nemam bas mnogo knjiga vezanih za moj rad).

Htjela sam Vas zamoliti, ako znate u kojoj knjizi bih mogla naci Testove za dokazivanje hlamidije??? Znate i sami da ih moram prepisati iz knjige, i na kraju rada moram staviti i autore i stranice na kojima sam to nasla!

Hvala Vam unaprijed...

Puno pozdrava....

Gorjana
Gorjana
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

Draga Gorjana,
kao prvo moj pozdrav, dobro došli na ovaj sajt (uz izvinjenje moderatorima što to činim umesto njih, mada ih nešto i neprimećujem!? :wink: )

Mislim da vam je mentor pogrešno naslovio temu, hlamidija deluje ne samo na grlić već i na jajovode, te vam je bolje ako je moguće da preimenujete temu diplomskog u recimo "Hlamidijalne infekcije kao uzrok infertiliteta".

Postavite ključne reči u Google pretraživaču i bićete zatrpani internet adresama na kojima pišu o ovom problemu. Siguran sam da ćete lako doći do Medicinske enciklopedije u izdanju JLZ, za diplomski ćete tu pronaći prilično informacija. Srećno!

Dr PeđaDj
Gorjana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 5:01 pm

Hvala

Post od Gorjana »

Veliki pozdrav Vama Dr Pedja,

hvala Vam puno na informacijama za enciklopediju... Uspjela sam naci testove na nekom drugom forumu, i jos malo truda, i rad ce biti gotov :-)

I ostale podatke sam skoro sve nasla na internetu bas preko Google pretrzivaca, i u pravu ste, tamo sve ima vezano za ovaj problem koji je tema moga rada.

Sto se tice preimenovanja teme, pitacu mentoricu, nadam se da to nece biti problem. Javicu Vam kako je prosao diplomksi :-) Nadam se da me nece trema uhvatiti...

Hvala Vam jos jednom na informacijama...

Veliki pozdrav iz Banjaluke.
Gorjana
Odgovori