moja dijagnoza..poludecju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
zele_zeka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2007 11:33 pm

moja dijagnoza..poludecju

Post od zele_zeka »

ja ovo nista ne razumem.100 puta sam citala sve sto bi moglo da ima veze sa mojim problemom , i samo sam jos vishe zbunjena.oprostite ako sam dosadna..samo molim nekog da mi prevede ovu dijagnozu(o,znam o cemu se radi,ali sta je tu normalno a sta nije)

kolposkopija oko Oeu na gornjoj usni uzana ektopija, a na poziciji 12h malo ovalno polje mozaika, SCH neg, ostali epitel skvamozan, SCH poz.
znaci colpitisa, u vagini i vulvi brojni kondilomi
uz nalaz uterus u avf 54x34x37mm pravilan,homogen

pa II , vs II
pregled i testovi su uradjeni na privatnoj klinici.ginekolog mi je prepisao makmiror vaginalete i da se javim (na njegov mobilni) da se dogovorimo oko laserske intervencije kondiloma

resila sam da odem i u drzavnu kliniku da obavim pregled i testove. i dalje imam pojacan gust, beli sekret,nenormalan svrab(terapija s vaginaletama je gotova)..j sam mislila da cu bar srediti sekret..
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Imate kondilome,koji su virusna infekcija,a ostali nalazPRETPOSTAVLJAM ide sa kondilomima.Treba te ih otkloniti sto pre,regulisati sekret,pa ponoviti kolposkopiju,da se vidi efekat lecenja.
Odgovori