Mogucnost trudnoce
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Mogucnost trudnoce
Zadnju menstruaciju sam imala 4.10. Ciklusi su mmi 30-32 dana. 16.10. decko i ja smo se medjusobno zadovoljavali i kada sam izvadila ruku, moja ruka je bila mokra od njegove sperme jer je svrsio. Obrisala sam ruku suvom maramicom. Grlili smo se i ja sam njegove ruke dirala sa mojima(kada sam obrisala). Nakon 10tak minuta od mog brisanja ruku, on je meni gurnuo svoje prste u vaginu. Nedelju dana posle toga, bila sam pod jakim stresom nekoliko dana i bila sam se uplasila i u petak, 23.10. na gacicama sam imala braon, crvenkast sekret i u isto vreme mi je malo curila i krv iz nosa. to je trajalo jedan dan i to je sve. Sekret je tada bio jako jako malo rastegljiv,skoro nista i nije bio ni gust. Juce i danas imam jako gust, beli rastegljivi sekret kao u periodu ovulacije, grudi su mi teske ali nisu mi natecene niti bolne,samo imaju kvržice. Bradavice mi uopste nisu izrazene, ni tvrde i braon…Mnogo se plasim trudnoce i nevina sam… Zanima me da li je na gore navedeni nacin moglo da se zatrudni i zasto mi je isla braon crvenkasta sluz pre dve nedelje i zasto mi sada ide ta gusta, rastegljiva sluz?