Mogucnost trudnoce bez ejakuacije?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Mogucnost trudnoce bez ejakuacije?
Imao sam 30.03 nezasticen odnos sa devojkom koja ima 15 godina, i tad joj je bio prvi put. Logicno da je krvarila, posto je tad izgubila nevinost, ali ono sto mi je cudno jeste da je dva dana kasnije (01.04) kada smo opet imali odnos (ovaj put barem sa kondomom), opet krvarila, i to dosta. E sad, ona treba da dobije 15.04, a mi smo dan pre toga spavali, i ovog puta nije bilo nikakve krvi. Uglavnom, nismo sigurni da li je trudna, od onog prvog puta. Njoj sad kasni dva dana, i nesto mi tu prica kako ima temperaturu 37, i da je to tako na pocetku trudnoce - da imas za 0.2-0.4 vecu temperaturu. Kako god, mene interesuje da li je moguce (u praksi, ne statisticki) da je ona ostala tog 30.03 trudna, iako smo prestali pre ejakuacije (da napomenem da tog dana nisam imao nikakve odnose/masturbacije, jer sam negde procitao da je moguce da ta tecnost pokupi ostatke spermatozoida koji su ostali tu. Znaci toga nije bilo). Dosta je bila i pod stresom, a i to krvarenje i dva dana posle verovatno moze da utice na to sto joj kasni, ali ja bih ipak da cujem misljenje nekoga ko se u to razume. Najgore sto ja imam 14 godina, tako da, nije bas pozeljno da dobijem dete.
Re: Mogucnost trudnoce bez ejakuacije?
Teorijski jeste moguće da se u presemenoj tečnosti nađu spermatozoidi, al u praksi teško.. Al moguće je.
Najverovatnije će dobiti, ne znam kad je imala prvu menstruaciju, al su šanse da joj nisu još ustaljeni ciklusi, možda dobije već večeras
Najverovatnije će dobiti, ne znam kad je imala prvu menstruaciju, al su šanse da joj nisu još ustaljeni ciklusi, možda dobije već večeras
Prvu menstruaciju?Ili mislis na proslu? Uffff, pa ta prva je bila jos odavno, koliko je obicno potrebno da se "ustale ciklusi"?
Individualno je, al neke žene skoro uvek imaju neurednu, a nekima se nakon par godina ustali... Nekima i pre.
Znaci i ako je ta prva menstruacija bila pocetkom 2011., moguce je da i dalje nema ustaljene cikluse, tj. da nemam nekog preteranog razloga za brigu? I da li je moguce da joj kasni zbog tog krvarenja? I tokom prvog odnosa, a i 2 dana posle, iz nekog nepoznatog razloga..
Bice sto mora biti.dejan98 napisao:Imao sam 30.03 nezasticen odnos sa devojkom koja ima 15 godina, i tad joj je bio prvi put. Logicno da je krvarila, posto je tad izgubila nevinost, ali ono sto mi je cudno jeste da je dva dana kasnije (01.04) kada smo opet imali odnos (ovaj put barem sa kondomom), opet krvarila, i to dosta. E sad, ona treba da dobije 15.04, a mi smo dan pre toga spavali, i ovog puta nije bilo nikakve krvi. Uglavnom, nismo sigurni da li je trudna, od onog prvog puta. Njoj sad kasni dva dana, i nesto mi tu prica kako ima temperaturu 37, i da je to tako na pocetku trudnoce - da imas za 0.2-0.4 vecu temperaturu. Kako god, mene interesuje da li je moguce (u praksi, ne statisticki) da je ona ostala tog 30.03 trudna, iako smo prestali pre ejakuacije (da napomenem da tog dana nisam imao nikakve odnose/masturbacije, jer sam negde procitao da je moguce da ta tecnost pokupi ostatke spermatozoida koji su ostali tu. Znaci toga nije bilo). Dosta je bila i pod stresom, a i to krvarenje i dva dana posle verovatno moze da utice na to sto joj kasni, ali ja bih ipak da cujem misljenje nekoga ko se u to razume. Najgore sto ja imam 14 godina, tako da, nije bas pozeljno da dobijem dete.
Ti 14 ona 15 godina
Ako se vec upustate u sexualne odnose,onda se molim vas bar informisite kako valja.
Vidim da je forum pun omladine koja se olako upusta u odnose.
Nego...
To sto je krvarila prvih par puta nije nista zastrasujuce,mozda ima jaci himen a pored toga pak samo krvarenje ne izaziva pucanje himena nego i samo sirenje misica vagine.I ja sam uzasno krvarila,tako da sa te strane opusteno.
To sto joj kasni,opet ne mora da govori o trudnoci jer je njeno telo jos premlado a i relativno skoro je dobila tako da njen organizam vrv.jos nije uspeo da uspostavi redovan ciklus,takodje prvi odnos je neka vrsta stresa za organizam pa i to moze da bude razlog zakasnelog ciklusa.
Dodatni stres takodje moze da odlozi ciklus,tako da ce pre biti da joj zbog toga kasni.
U predsemeoj tecnosti moguce je da se nadje sperma...tako da ne znam sta bi ti rekla...osim da se edukujes.
Srecno

Ako se vec upustate u sexualne odnose,onda se molim vas bar informisite kako valja.
Vidim da je forum pun omladine koja se olako upusta u odnose.
Nego...
To sto je krvarila prvih par puta nije nista zastrasujuce,mozda ima jaci himen a pored toga pak samo krvarenje ne izaziva pucanje himena nego i samo sirenje misica vagine.I ja sam uzasno krvarila,tako da sa te strane opusteno.
To sto joj kasni,opet ne mora da govori o trudnoci jer je njeno telo jos premlado a i relativno skoro je dobila tako da njen organizam vrv.jos nije uspeo da uspostavi redovan ciklus,takodje prvi odnos je neka vrsta stresa za organizam pa i to moze da bude razlog zakasnelog ciklusa.
Dodatni stres takodje moze da odlozi ciklus,tako da ce pre biti da joj zbog toga kasni.
U predsemeoj tecnosti moguce je da se nadje sperma...tako da ne znam sta bi ti rekla...osim da se edukujes.
Srecno
pozzz svimaa
imam jedno pitanje. imao sam odnos sa devojkom i ona je bila nevina, ali do krvarenja nije doslo odmah vec kasnije. Pa me zanima da li devojka moze da ostane u drugom stanju jer nismo bas pazili ako se to krvarenje (pucanje himena) dogodilo kasnije?
imam jedno pitanje. imao sam odnos sa devojkom i ona je bila nevina, ali do krvarenja nije doslo odmah vec kasnije. Pa me zanima da li devojka moze da ostane u drugom stanju jer nismo bas pazili ako se to krvarenje (pucanje himena) dogodilo kasnije?