mogucnist trudnoce uz menstruaciju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
binasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 1:01 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

mogucnist trudnoce uz menstruaciju

Post od binasa »

Molim sve koje znaju nesto u vezi ove teme da se jave i daju bilo kakav savet ili bilo sta.
Cekam mens. i pojave se znaci ali vrlo slabi i to 7 dana pre nego sto bi trebalo da dobijem.To traje vec 7 dana i nista se ne menja,niti manje niti vise.Dali neko zna,jel postoji trudnoca,a posto sam vec imala jedan spontani nebih vise zelela da mi se to ponovi.Veruj te mi da ja neznam sta da mislim niti sta da radim a da proverim test trudnoce,strah me.
Hvala vam unapred
31524
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
Kontakt:

Post od 31524 »

nije bas najasnije, jel imas menstruaciju ili ne?
Ako je nemas a vec ti je prosao datum mens. uradi test za trudnocu.
A postoji mogucnost i da imas menstruaciju a da si i trudna, tako je bilo jednoj mojoj prijateljici....
binasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 1:01 am

Post od binasa »

Veruj da neznam sta da ti kazem.Valjda imam menstruaciju ali vrlo oskudnu,ustvari meni vise lici na znake ali da nije potpuna.
A sto se tice testova trudnoce ja imam fobiju od njih,kad god sam ga uradila dobila sam posle 2-5 dana a tako je bilo i kad sam trudna ostala.
Hvala ti punoo sto si se javila
:wink:
Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 5:09 pm

Post od marra84 »

meni kasni vec 2 meseca 2 testa negativna,a imala sam menstruaciju posle odnosa...u ponedeljak idem da vidim sta mi je...nadam se da je trudnoca...
Zdravom coveku potrebno je mnogo toga,a bolesnom samo jedno!
Odgovori