Da li je moguce?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
blacking
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 5:10 pm

Da li je moguce?

Post od blacking »

Postovanje,

Interesuje me da li je moguce da djevojka zatrudni ako je nevina, a pri mazenju ipak ostane malo sperme pri povrsini zenskog spolnog organa i ako jeste da li je makar vjerovatnoca manja

Hvala
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Čitala sam u jednom članku da su lekari sa Studentske poliklinike bili u prilici da rade abortus i nevinim devojkama - pa ti vidi.

I kad je devojka nevina vagina ima mali otvor da bi menstrualna krv imala gde da isteče. Sasvim je moguće da "malo sperme na površini" dospe unutar tog otvora.

Kolika je verovatnoća ne znam a nije ni bitno - ako nikako nije vreme za decu neozbiljno je igrati se verovatnoćom.

Pozdrav
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozdrav Blacking,
pazi, moguce je.... verovatnoca je maaaala, ali ipak postoji... gde je sperma (ili samo presemenalna tecnost), tj. Slika u blizini vaginalnog otvora verovatnoca postoji.... koliko je to izrazeno u procentima, tesko je reci... zavisi i u kojoj je devojka fazi ciklusa, tj. da li ovulira...

danas blagi peting, sutra-prekosutra i kompletan seksualni odnos... nije lose biti opremljen predznanjem, ali i adekvatnim firewall-om (nekom kontraceptivnom zastitom: pilule, evra flaster, spirala, kondom,...ili najbolje kombinacija pilule-kondom)...
da ne bude posle kasno za "escape" ili, ne daj Boze, "delete, delete, delete"....... Slika

Slika , jane_doe
Odgovori