Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Drage moje imam za vas par pitanja.
Pre mesec i po dana imala sam spontani pobacaj u drugom mesecu trudnoce ,pre nego sto sam zatrudnela imala sam terapiju clomifenom i uspelo je iz prvog puta.
Pre dva dana suprug i ja imali smo nezasticen odnos(kompletan) jer sam mislila da nemam ovulaciju ali posle toga rekoh da proverim uz pomoc
"maybe baby"kad ono paprasta struktura najgusca!
Da li cu ostati trudna?
Da li je proslo dovoljno vremena za novu trudnocu?
Da li ce sve biti u redu?
Selena, ja sam imala spontani pobacaj 13.05. i nisam imala odnose 40 dana. Meni je savetovano da ne ostajem trudna naredna 3 meseca, postujemo to i nakon 8 godina zajednickog zivota po prvi put koristimo prezervative. Niko nije vidovit da bi ti rekao da li si ti sada trudna, ostaje ti da sacekas par dana i uradis test, baby rapid...
Maybe baby= glupost... Pitanje je da li su ti plodni dani... a malo neodgovorno sa tvoje strane.. sta ces sada ako si trudna? Pa pazi malo neko vreme... sta sad...
E, ne stresaj se uopste! Vec posle prvog ciklusa posle spontanog slobodno mozete da pravite bebu. Nisi samo rekla da li si imala reviziju! Slobodno i pousteno
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body! http://www.*/forum/