Da li je moguce da sam trudna?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bekica298
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 24, 2012 4:31 pm

Da li je moguce da sam trudna?

Post od bekica298 »

pijem pilule vec pet mjeseci i prije dva mjeseca sam imala poslednji odnos, medjutim htela sam da odlozim menstruaciju pa nisam pravila pauzu od sedam dana nego sam nastavila da pijem sledecu kutiju i tada sam samo jednom imala odnos i to mi je i bio poslednji odnos, sedam dana nakon tog odnosa sam prestala piti pilule i dobila uredno menstruaciju nakon 4 dana... od tog odnosa sam vec dva puta imala menstruaciju i za 9 dana bih trebala da dobijem sledecu (pilule i dalje pijem)... medjutim, poslednjih 10 dana imam bolove u stomaku, prvo su bolovi bili u citavom stomaku a sada su samo u donjem delu stomaka i osecam se stalno naduvano... grudi me ne bole, a mucninu imam ponekad... isla sam kod doktora misleci da sam pokvarila stomak, i on mi je na osnovu laboratorijskih analiza mokrace i krvi rekao da je sve u redu... interesuje me da li je on na osnovu tih analiza mogao da vidi da li sam trudna, ili su se morale sprovesti neke detaljnije analize? i da li je uopste moguce da sam trudna? :o :o :o
Odgovori