molim vas da mi odgovorite HITNO!!!!
imala sam odnose sa partnerom dva puta uzastopno,oba puta je izvrsio snosaj van mene,ali izmedju toga je bila kratka pauza(bez tusiranja,i odlaska u toalet)! pa vas molim da mi kazete da li postoji sansa da se ostane u drugom stanju? menstruacija mi se zavrsila pre 4 dana!
jako sam uplasena,pa vas molim da mi hitno odgovorite!!1
u napred hvala
PS. to se desilo sinoc,24.09.2010
da li je moguce ostati u drugom stanju posle 3 dana menstrua
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 25, 2010 6:24 pm
Re: da li je moguce ostati u drugom stanju posle 3 dana menstrua
Uvek postoji sansa,ali u tvom slucaju je mala,nista ne mozes znati do sledece manstruacije,a sledeci put pamet u glavu,i obavezno zastita
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Koji je to dan ciklusa ???(mislim to sto ti se zavrsila menstruacija pre 4 dana nama ne znaci nista jer ne znamo koliko je trajala a ni kakav ti je ciklus). Ja sam prosli put ostala trudna 8 dana ciklusa (menstruacija mi traje 6-7 dana znaci dan posle zavrsetka je bio odnos). Kod mene ovulacija seta, pa je nekad 9-10 dana ciklusa a nekada 13-15. Sanse su manje jer partner nije nista uradio unutra, ali ipak postoje.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
S obzirom da ni sami ne znate kada su vam plodni dani i da se ponasate prilichno rizichno sve je moguce!
Vodite rachuna o svom organizmu!
Vodite rachuna o svom organizmu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Moguce je i nije, tj niko vam to sa sigurnoscu ne moze reci...
Ako menstruacije traje 4-7 dana, onda je to bio 8-11 dan ciklusa, sto je jako blizu onoga kada su plodni dani, ako je ciklus redovan. Takodje, spermatozoidi mogu da prezive i do 5 dana u telu, tako da je ovo bio odnos u vrlo rizicno vreme... a da ne govorimo o tome da je SVAKI NEZASTICENI odnos po definiciji RIZIK.