Da li je moguca trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Goca 123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 02, 2013 12:03 pm

Da li je moguca trudnoca

Post od Goca 123 »

Imala sam sex sa momkom 5.5 a menstruaciju sam imala 9.5,svrsio je pored mene,zanima me postoji li neka mogucnost da budem trudna?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Da li je moguca trudnoca

Post od aa_aca »

Да ако његови сперматозоиду имају WiFi или bluetooth. :D
mina kovacevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 19, 2013 8:49 pm

Post od mina kovacevic »

aa_aca napisao:Да ако његови сперматозоиду имају WiFi или bluetooth. :D
hahahahaha... kako si me slatko nasmejao. Svaka cast.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Драго ми је. Хвала. 8)
anonimna123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 26, 2013 2:26 am

Post od anonimna123 »

Hahahha wi fi majko mila ,, pa ako je covjek svrsio pored tebe kako je moguce da si trudna ???? Nista uradi test pa da budes sigurna :D
Ceca123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 10:49 am

Post od Ceca123 »

E ovako imam jedno pitanje... posto imam redovnu M koja traje 7 dana, ovaj mjesec mi je trajala samo 2 dana bilo je ugrusaka i samo odjednom prestala... imama nekakvo pulsiranje u stomaku prvi put u zivotu..da li je moguce da sma trudna?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Или си добила упалу јајника.
BEBINKIC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 14, 2013 10:15 pm

Post od BEBINKIC »

Da li sam trudna? Trebala sam da dobijem 3-ceg, ali nisam imala sam braon iscedak koji je trajao 2-3 dana i nakon toga nista. Imam osecaj naduvenosti, gorusicu i mucninu svaki put u toku jela ili kad jedem. NErvozna sam, cesto mokrim i imam ponekad malo povisenu temperaturu, pracenu blagom i kratkotrajnom glavoboljom. Kasni mi vec 11 dana, pritom imam ponekad blage bolove i jako bolne i otecene grudi. Radila sam test, sa nadom da je trudnoca, ali nazalost negativan je. Da li su ovo siptomi trudnoce?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нисам стручњак за "женске проблеме" па мени твоји симптоми личе на блажу варијанту стомачног грипа.
EmanuelaCG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2014 10:51 am

Post od EmanuelaCG »

Cao, mozda neko od vas moze da mi pomogne..

Imala sam nezasticen odnos 12. dan od prvog dana zadnjeg ciklusa. Decko ima presemenu tecnost u kolicini da moze ovlaziti gacice, medjutim upraznjavamo sex 8 mjeseci bez zastite i nije doslo do trudnoce, i nisam brinula zbog presemene tecnosti. Medjutim ovaj put je malo drugacija situacija, imali smo odnos i u jednom momentu decko je naglo izasao iz mene i rekao da ne zna da li je dio tecnosti otisao u mene, kada sam pogledala, na njegovom penisu je bilo providne tecnosti i malo spermica, jer se bijelilo, tako sam zakljucila, stali smo minut, iscijedio je i nastavili, zatim ga je izvadio na vrijeme. Zanima me kada se uzme sve u obzir, kolike su sanse za trudnocu?

Srdacan pozdrav.
Odgovori