Moguca trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Moguca trudnoca
Sta da radim,kasni mi 3 dana,imam povremene bolove u stomaku i u predelu jajnika (kao kad treba da dobijem menstruaciju),cesto mokrenje,stalno sam gladna i sad me jako cesto boli glava,grudi su mi natecene isto kao i stomak.Prosli mesec sam dobila 11.03. i nikada mi ne kasni menstruacija,uvek sam dobijala tacno. Spavala sa sa deckom 24.03. ali bez zastite,da li ima mogucnosti da sam u drugom stanju? Nadam se da cete mi brzo odg,jer ne mogu mirno da spavam...! 

Re: Moguca trudnoca
Ako si se vec upustila u rizican odnos,onda moras i da snosis poledice...ali sta je tu je.Nadjica napisao:Sta da radim,kasni mi 3 dana,imam povremene bolove u stomaku i u predelu jajnika (kao kad treba da dobijem menstruaciju),cesto mokrenje,stalno sam gladna i sad me jako cesto boli glava,grudi su mi natecene isto kao i stomak.Prosli mesec sam dobila 11.03. i nikada mi ne kasni menstruacija,uvek sam dobijala tacno. Spavala sa sa deckom 24.03. ali bez zastite,da li ima mogucnosti da sam u drugom stanju? Nadam se da cete mi brzo odg,jer ne mogu mirno da spavam...!
Kupi test,tako ces jedino znati na cemu si.Onda knjizicu u ruke i pravac kod ginekologa na pregled.
Nadam se da ce sve biti ok

Mislim da mi je jos mzda rano za test,ali svakako cu ga uraditi
...!

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 17, 2013 8:53 pm
Ocajna sam molim vas da mi pomognete...Prije 5 dana radila sam abortus u 13 sedmici trudnoce, znaci izazvan je porodjaj, dan prije toga sam imala odnos i sada imam osjecaj da to nije odstranjeno da sam trudna ostala nakon toga da li je to moguce?????
Idi kod ginekologa,jer on zna najbolje,a ovako ces biti u dilemi....