Moguca trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Nadjica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 14, 2013 12:58 am

Moguca trudnoca

Post od Nadjica »

Sta da radim,kasni mi 3 dana,imam povremene bolove u stomaku i u predelu jajnika (kao kad treba da dobijem menstruaciju),cesto mokrenje,stalno sam gladna i sad me jako cesto boli glava,grudi su mi natecene isto kao i stomak.Prosli mesec sam dobila 11.03. i nikada mi ne kasni menstruacija,uvek sam dobijala tacno. Spavala sa sa deckom 24.03. ali bez zastite,da li ima mogucnosti da sam u drugom stanju? Nadam se da cete mi brzo odg,jer ne mogu mirno da spavam...! :(
point
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 11:13 am

Re: Moguca trudnoca

Post od point »

Nadjica napisao:Sta da radim,kasni mi 3 dana,imam povremene bolove u stomaku i u predelu jajnika (kao kad treba da dobijem menstruaciju),cesto mokrenje,stalno sam gladna i sad me jako cesto boli glava,grudi su mi natecene isto kao i stomak.Prosli mesec sam dobila 11.03. i nikada mi ne kasni menstruacija,uvek sam dobijala tacno. Spavala sa sa deckom 24.03. ali bez zastite,da li ima mogucnosti da sam u drugom stanju? Nadam se da cete mi brzo odg,jer ne mogu mirno da spavam...! :(
Ako si se vec upustila u rizican odnos,onda moras i da snosis poledice...ali sta je tu je.
Kupi test,tako ces jedino znati na cemu si.Onda knjizicu u ruke i pravac kod ginekologa na pregled.
Nadam se da ce sve biti ok :)
Nadjica
Novi član
Novi član

Post od Nadjica »

Mislim da mi je jos mzda rano za test,ali svakako cu ga uraditi :) ...!
Mikica njegova
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 17, 2013 8:53 pm

Post od Mikica njegova »

Ocajna sam molim vas da mi pomognete...Prije 5 dana radila sam abortus u 13 sedmici trudnoce, znaci izazvan je porodjaj, dan prije toga sam imala odnos i sada imam osjecaj da to nije odstranjeno da sam trudna ostala nakon toga da li je to moguce?????
Nadjica
Novi član
Novi član

Post od Nadjica »

Idi kod ginekologa,jer on zna najbolje,a ovako ces biti u dilemi.... :D
Odgovori