Da li je moguca trudnoca?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kkddkk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 22, 2010 6:07 pm

Da li je moguca trudnoca?

Post od kkddkk »

Da li je moguca začeće ako je sex bio bez kondoma ali nije doslo do ejakulacije?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Da li je moguca trudnoca?

Post od Dea »

Moguca
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Post od cekalica »

moguca je ali su sanse minimalne
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Naravno da je moguca! Ali opet sve zavisi od toga koja je to kolichina spermatozoida proshla do uterusa ako je proshla uopshte i da li ste vi u plodnim danima!

Da ne bi bilo glavobolje i stresa ubuduce KORISTITE KONDOM!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ivanptr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 19, 2010 2:19 pm

Post od Ivanptr »

Kao i prvi post na ovu temu interesujeme da li je moguca oplodnja prilikom odnosa bez zastite ako nije doslo do ejakulacije. Imao sam odnos sa devojkom i kasni joj 4-5 dana. Dan pre nego sto je trebala da dobije je otisla na more, pa verovatno promena klime moze da utice na kasnjenje. A i bio nam je prvi put da nismo koristili zastitu, pa smo se dvoumili da ili ne. Da li i stalno razmisljanje i zabrinutost moze da utice na kasnjenje. Ja sam se izgleda zabrinuo vise nego ona. Jos kad mi je rekla da je pricala sa drugaricama i navodno njih 70% ne korist zastitu... Ja zinuo :o Kada su u toku ciklusa plodni dani tj. kada su najvece sanse za oplodnju.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Kao i prvi post na ovu temu interesujeme da li je moguca oplodnja prilikom odnosa bez zastite ako nije doslo do ejakulacije.

DA!

Imao sam odnos sa devojkom i kasni joj 4-5 dana. Dan pre nego sto je trebala da dobije je otisla na more, pa verovatno promena klime moze da utice na kasnjenje. A i bio nam je prvi put da nismo koristili zastitu, pa smo se dvoumili da ili ne.

PRVI ILI MILIONITI PUT, AKO NE ZELITE DECU ILI SEKSUALNO PRENOSIVE BOLESTI KORISTITE KONDOM UVEK!

Da li i stalno razmisljanje i zabrinutost moze da utice na kasnjenje.

MOZE NARAVNO!

Ja sam se izgleda zabrinuo vise nego ona.

TO GOVORI O TOME DA STE JOSH MLADI I DA TREBA DA KORISTITE KONDOME PRE SVEGA KAO ZASHTITU OD NEZELJENE TRUDNOCE.

Jos kad mi je rekla da je pricala sa drugaricama i navodno njih 70% ne korist zastitu...

NO COMMENT!

Ja zinuo :o Kada su u toku ciklusa plodni dani tj. kada su najvece sanse za oplodnju.

PLODNI DANI SE SA SIGURNOSCU NE MOGU SKORO NIKAD IZRACHUNATI ( NE RACHUNAM LABORATORIJSKO IZRACHUNAVANJE, MERENJE TEMP I OSTLE TESTOVE KOJI SE VRSHE TOKOM KONTROLE JAJNIH CELIJA ) SVAKA JE ZENA PRICA ZA SEBE, HORMONI SU KOD SVAKE ZENE U RAZLICHITOJ KOLICHINI, NAVIKE, STRESOVI, GODINE, NASLEDNE BOELSTI, NEKA DRUGA OBOLJENAJ KOJA IMA, KORISHCENEJ LEKOVA, PILULA...PO KNJIGAMA I PRAVILU SU PLODNI DANI NA POLOVINI CIKLUSA, TJ AKO DOBIJA NPR 01. U MESECU PLODNI DANI SU 13, 14 I 15. TOG MESECA. A OPET ZAVISI KOLIKO REDOVNI SU CIKLUSI, KOLIKO TRAJU, I KOLIKO TRACE CEO CIKLUS, DA LI DOBIJA NA 25, 28, 30, 35 DANA...

KONDOM KONDOM KONDOM KONDOM I UVEK KONDOM!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
annonimys
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 19, 2010 9:08 pm

Post od annonimys »

Zanima me da li je moguce da devojak koja je vodila ljubav pre podne vec popodne dobije glavobolju i sutradan se ta glavobolja ponovi ? Da li je moguce da je zatrudnela, a da nije doslo do erekcije u njoj ?
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Post od cekalica »

Glavobolja nema nikakve veze sa trudnocom,prvi simptomi trudnoce mogu se videti tek 10-15 dana od "dana d".Informisi se po netu o tome ukucaj npr zatrudnjivanje
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Ooooooooooo pobogu!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

:o :lol:
jelenas1000
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 5:00 am

Post od jelenas1000 »

KONDOM KONDOM KONDOM KONDOM I UVEK KONDOM! :lol: :lol: :lol:

Kada bi se tako lako i jednostavno ( simptom glavobolja popodne i sutradan) i tako brzo potvrdjivala trudnoca mnoge bi zene bile presrecne ....
jelenas1000
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 5:00 am

Post od jelenas1000 »

a i zabrinute one koje nemaju glavobolju ....
doktorepomoc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2015 12:30 pm

Post od doktorepomoc »

Ovako, imala sam sex. odnose sa deckom u vreme plodnih dana, nije ejakulirao u meni, vec izvan. Kolika je verovatnoca da se zatrudni na taj nacin?
Unapred hvala!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли возиш аутомобил без возачке дозволе?
Odgovori