Da li je moguca trudnoca?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Da li je moguca trudnoca?
Da li je moguca začeće ako je sex bio bez kondoma ali nije doslo do ejakulacije?
Re: Da li je moguca trudnoca?
moguca je ali su sanse minimalne
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Naravno da je moguca! Ali opet sve zavisi od toga koja je to kolichina spermatozoida proshla do uterusa ako je proshla uopshte i da li ste vi u plodnim danima!
Da ne bi bilo glavobolje i stresa ubuduce KORISTITE KONDOM!
Da ne bi bilo glavobolje i stresa ubuduce KORISTITE KONDOM!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Kao i prvi post na ovu temu interesujeme da li je moguca oplodnja prilikom odnosa bez zastite ako nije doslo do ejakulacije. Imao sam odnos sa devojkom i kasni joj 4-5 dana. Dan pre nego sto je trebala da dobije je otisla na more, pa verovatno promena klime moze da utice na kasnjenje. A i bio nam je prvi put da nismo koristili zastitu, pa smo se dvoumili da ili ne. Da li i stalno razmisljanje i zabrinutost moze da utice na kasnjenje. Ja sam se izgleda zabrinuo vise nego ona. Jos kad mi je rekla da je pricala sa drugaricama i navodno njih 70% ne korist zastitu... Ja zinuo
Kada su u toku ciklusa plodni dani tj. kada su najvece sanse za oplodnju.

- tamaraft
- Stalni član
Kao i prvi post na ovu temu interesujeme da li je moguca oplodnja prilikom odnosa bez zastite ako nije doslo do ejakulacije.
DA!
Imao sam odnos sa devojkom i kasni joj 4-5 dana. Dan pre nego sto je trebala da dobije je otisla na more, pa verovatno promena klime moze da utice na kasnjenje. A i bio nam je prvi put da nismo koristili zastitu, pa smo se dvoumili da ili ne.
PRVI ILI MILIONITI PUT, AKO NE ZELITE DECU ILI SEKSUALNO PRENOSIVE BOLESTI KORISTITE KONDOM UVEK!
Da li i stalno razmisljanje i zabrinutost moze da utice na kasnjenje.
MOZE NARAVNO!
Ja sam se izgleda zabrinuo vise nego ona.
TO GOVORI O TOME DA STE JOSH MLADI I DA TREBA DA KORISTITE KONDOME PRE SVEGA KAO ZASHTITU OD NEZELJENE TRUDNOCE.
Jos kad mi je rekla da je pricala sa drugaricama i navodno njih 70% ne korist zastitu...
NO COMMENT!
Ja zinuo
Kada su u toku ciklusa plodni dani tj. kada su najvece sanse za oplodnju.
PLODNI DANI SE SA SIGURNOSCU NE MOGU SKORO NIKAD IZRACHUNATI ( NE RACHUNAM LABORATORIJSKO IZRACHUNAVANJE, MERENJE TEMP I OSTLE TESTOVE KOJI SE VRSHE TOKOM KONTROLE JAJNIH CELIJA ) SVAKA JE ZENA PRICA ZA SEBE, HORMONI SU KOD SVAKE ZENE U RAZLICHITOJ KOLICHINI, NAVIKE, STRESOVI, GODINE, NASLEDNE BOELSTI, NEKA DRUGA OBOLJENAJ KOJA IMA, KORISHCENEJ LEKOVA, PILULA...PO KNJIGAMA I PRAVILU SU PLODNI DANI NA POLOVINI CIKLUSA, TJ AKO DOBIJA NPR 01. U MESECU PLODNI DANI SU 13, 14 I 15. TOG MESECA. A OPET ZAVISI KOLIKO REDOVNI SU CIKLUSI, KOLIKO TRAJU, I KOLIKO TRACE CEO CIKLUS, DA LI DOBIJA NA 25, 28, 30, 35 DANA...
KONDOM KONDOM KONDOM KONDOM I UVEK KONDOM!
DA!
Imao sam odnos sa devojkom i kasni joj 4-5 dana. Dan pre nego sto je trebala da dobije je otisla na more, pa verovatno promena klime moze da utice na kasnjenje. A i bio nam je prvi put da nismo koristili zastitu, pa smo se dvoumili da ili ne.
PRVI ILI MILIONITI PUT, AKO NE ZELITE DECU ILI SEKSUALNO PRENOSIVE BOLESTI KORISTITE KONDOM UVEK!
Da li i stalno razmisljanje i zabrinutost moze da utice na kasnjenje.
MOZE NARAVNO!
Ja sam se izgleda zabrinuo vise nego ona.
TO GOVORI O TOME DA STE JOSH MLADI I DA TREBA DA KORISTITE KONDOME PRE SVEGA KAO ZASHTITU OD NEZELJENE TRUDNOCE.
Jos kad mi je rekla da je pricala sa drugaricama i navodno njih 70% ne korist zastitu...
NO COMMENT!
Ja zinuo

PLODNI DANI SE SA SIGURNOSCU NE MOGU SKORO NIKAD IZRACHUNATI ( NE RACHUNAM LABORATORIJSKO IZRACHUNAVANJE, MERENJE TEMP I OSTLE TESTOVE KOJI SE VRSHE TOKOM KONTROLE JAJNIH CELIJA ) SVAKA JE ZENA PRICA ZA SEBE, HORMONI SU KOD SVAKE ZENE U RAZLICHITOJ KOLICHINI, NAVIKE, STRESOVI, GODINE, NASLEDNE BOELSTI, NEKA DRUGA OBOLJENAJ KOJA IMA, KORISHCENEJ LEKOVA, PILULA...PO KNJIGAMA I PRAVILU SU PLODNI DANI NA POLOVINI CIKLUSA, TJ AKO DOBIJA NPR 01. U MESECU PLODNI DANI SU 13, 14 I 15. TOG MESECA. A OPET ZAVISI KOLIKO REDOVNI SU CIKLUSI, KOLIKO TRAJU, I KOLIKO TRACE CEO CIKLUS, DA LI DOBIJA NA 25, 28, 30, 35 DANA...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Zanima me da li je moguce da devojak koja je vodila ljubav pre podne vec popodne dobije glavobolju i sutradan se ta glavobolja ponovi ? Da li je moguce da je zatrudnela, a da nije doslo do erekcije u njoj ?
Glavobolja nema nikakve veze sa trudnocom,prvi simptomi trudnoce mogu se videti tek 10-15 dana od "dana d".Informisi se po netu o tome ukucaj npr zatrudnjivanje
- tamaraft
- Stalni član
Ooooooooooo pobogu!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 5:00 am
Kada bi se tako lako i jednostavno ( simptom glavobolja popodne i sutradan) i tako brzo potvrdjivala trudnoca mnoge bi zene bile presrecne ....

Kada bi se tako lako i jednostavno ( simptom glavobolja popodne i sutradan) i tako brzo potvrdjivala trudnoca mnoge bi zene bile presrecne ....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 5:00 am
a i zabrinute one koje nemaju glavobolju ....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 09, 2015 12:30 pm
Ovako, imala sam sex. odnose sa deckom u vreme plodnih dana, nije ejakulirao u meni, vec izvan. Kolika je verovatnoca da se zatrudni na taj nacin?
Unapred hvala!
Unapred hvala!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Да ли возиш аутомобил без возачке дозволе?