moguca trudnoca i anticelulit tretman?!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
veselica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 23, 2006 2:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

moguca trudnoca i anticelulit tretman?!

Post od veselica »

Postoji mogucnost da sam ostala trudna :lol: u ovom ciklusu medjutim jos je rano za test pa nisam 100% sigurna (iako mi kasni, a to se inace ne desava). No, imam uplacene od ranije anticelulit tretmane (kako ja razumijem to je neka vrsta elektro stimulacije, sta li) moze li to biti stetno? Da li smijem da ih koristim po nogama? Ili da trazim refund? Nije bas pitanje od vitalnog znacaja ali eto mene interesuje pa kad neko bude imao vremena da mi odgovori bicu zahvalna.

Hvala unaprijed!
ambra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 12:34 pm

Post od ambra »

Nisam lekar,ali mislim da anticelulit program ne moze stetno da utice na trudnocu! Ako se i radi strujom to je tako zanemarljivo slaba struja i radi se po nogama, kao i masaza,samo noge i nista vise- nista se ne radi na stomaku!
A zasto,ako ti vec kasni menstruacija,ne uradis test ili beta hcg iz krvi,tako ces sigurno znati da li si trudna?
Alabama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2006 10:20 pm

Post od Alabama »

Ako menstruacija kasni, nije rano za test! Srecno! :D
veselica
Novi član
Novi član

Post od veselica »

Cekam sa testom jos koji dan da budem sigurnija... Nego drugarica mi rece da se to radi i po stomaku (nije da mi ne treba :-? )... No mozda je to bolje da se odlozi posle trudnoce (ako Bog da da vec jesam).

Hvala vam puno na odgovorima i interesovanju!

Voljela bih ako neko od dr-a bude imao vremena da mi odgovori?!

Pozdrav!
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

meni je doktor za anticelulit masazu i kreme protiv celulita rekao da odlozim posle trudnoce, jer se oslobadjaju i toksini iz masnoca.
veselica
Novi član
Novi član

Post od veselica »

Hvala nijenina! To mi nije ni palo na pamet, a logicno je.

(Tu si me nas'o... Logiku tek volem...) :wink:
Odgovori