Da li je moguca trudnoca ako...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
samraa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 05, 2014 7:22 pm

Da li je moguca trudnoca ako...

Post od samraa »

Mozda je glupo pitanje, ali priznam da nemam dovoljno znanja o tome. Ovako, decko i ja smo se mazili, ali pri tome smo oboje bili obuceni (hlace, majica...). Nismo nista radili nedozvoljeno, jedino sto je on mene pri tome dirao rukama (prstima) dolje moje genitalije. Nije nikako dirao na golo, vec je trljao preko preko hlaca. Ispod hlaca sam imala jos tajice i donji ves (3 sloja). Pitam Vas da li je moguce na taj nacin ostati trudan, iako od nas nijedno nije ni u kom trenutku skidalo ni jedan dio odjece, niti je on zavlacio ruke ispod hlaca, vec samo preko...oboje smo bili skroz obuceni cijelo vrijeme. Menstruacija mi kasni vec 3 dana, tj. zadnju sam imala 30.01. a danas je 5.03. i jos nisam dobila, a inace su mi redovne. Jako sam zabrinuta i plasim se. Uz to jos nisam jos nikako imala spolne odnose i nevina sam. Grudi me jako bole i cvrste su. Molim Vas da mi odgovorite i sto detaljnije objasnite neke cinjenice.
Hvala Vam
Odgovori