Ovako,laičko pitanje..
s djevojkom sam imao nezaštićen spolni odnos na njen zadnji plodni dan te je tjedan dana nakon dobila menstruaciju..zbilja bi htio biti 100% siguran da nije došlo do trudnoće no kako biti siguran osim da ne obavi test trudnoće?
Moguća trudnoća?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Moguća trudnoća?
nikako drugačijestudent66 napisao:Ovako,laičko pitanje..
s djevojkom sam imao nezaštićen spolni odnos na njen zadnji plodni dan te je tjedan dana nakon dobila menstruaciju..zbilja bi htio biti 100% siguran da nije došlo do trudnoće no kako biti siguran osim da ne obavi test trudnoće?

P.S. teško da je ostala trudna...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 9:44 am
Može mala pomoć molim vas. Naime, prošli mjesec sam imao sa djevojkom sex bez zaštite, nisam svršio u nju. Ona je poslije nekih 7 dana uradila test i bio je pozitivan. Ona inače ima cistu žutog tijela na oba jajnika pa smo mislili da se nešto pobrkalo sa hormonima. Tačno na dan kad je trebala dobiti ona je i dobila, prvo je bilo samo malo oskudnije krvarenje i to je trajalo nekih dva dana. Poslije toga, sledeći dan, je uradila ponovo test i bio je negativan i taj isti da smo imali sex i onda je baš prokrvarila...kaže ona da je bila baš prava menstrualna krv a prije toga joj je krv bila kao malo sluzava. Sad me interesuje da li je moguće da je ona ipak trudna....ona kaže da misli da je to bila menstruacija, 99% je sigurna jer je i pored ove menstrualne krvi imala one bolove prije menstruacije iako su oni bili kratki. Takodje i često mokri ali sam čitao da je to često posljedice te ciste. Na kontrolu treba ići sledeće sedmice. Šta vi mislite o ovome?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 17, 2013 10:19 pm
Tesko da je ostala trudna ali videcete kad ode na kontrolu. Javi rezultate :$