Da li je moguća trudnoća?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 25, 2017 4:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Da li je moguća trudnoća?
Pozdrav, jučer sam izgubila nevinost sa svojim dečkom. Koristili smo kondome, iskoristili smo ih 5, mijenjali smo kada god bi posumnjali da nešto nije u redu I 5 smo ih promijenili (durex extra safe i classic). Na kraju smo provjeravali i nijedan nije pukao. Bio mi je 2. dan plodnog razdoblja. Prvi put smo iskoristili 3 kondoma i doživjela sam orgazam, a on je tek nakon par minuta oralnog. Odmorili smo se otišli očistit, obukli se i opet smo nakon 25-30 minuta, tada već nije siguran je li svršio u mene jer je imao osjećaj kao pred orgazam ali ne zna je li svršio.. Također nismo baš sigurni da li je stavljao prste u mene nakon što je sebe dirao.. Mislim da svaka djevojka nakon prvog odnosa misli da je trudna, ali opet brinem se. Kolika je vjerovatnoća da sam trudna? Nakon koliko otprilike bi mogla biti sigurna u to da li sam ili ne? Da li trebam osjećati neke promjene sada kada sam izgubila nevinost? Osjećam samo kao da su mi grudi veće ali to mi se i prije dešavalo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 05, 2016 8:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Da li je moguća trudnoća?
Mislim da su šanse da si trudna skoro nikakve, ali ako u periodu budeš imala kašnjenja onda jbg. Možda bi trebala da proveriš, ali mislim da nema razloga za paniku.