svima na forumusve najbolje u novoj 2005 ,narocito dr Presetnik, hvala sto ste uz nas.
Pitanje da li poremecaj hormona moze biti uzrok dva missed abortiona i koje se pretrage preporucuju s obzirom da su svi brisevi u redu
Hvala
Svetlana
missed abortion
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Draga Svetlana,
I ja sam imala missed pre 3 meseca,i mislila sam da planiram novu trudnoću ali me strah da se ne ponovi isto.Doktori kažu da je ponavljanje misseda jako retko ali me je ipah strah.Meni su svi nalazi bili u redu: bris,mokraća,krv pa je verovatno uzrok genetske prirode.
Kakvo je tvoje iskustvo!!!!
I ja sam imala missed pre 3 meseca,i mislila sam da planiram novu trudnoću ali me strah da se ne ponovi isto.Doktori kažu da je ponavljanje misseda jako retko ali me je ipah strah.Meni su svi nalazi bili u redu: bris,mokraća,krv pa je verovatno uzrok genetske prirode.
Kakvo je tvoje iskustvo!!!!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vec sam nekom dala odgovor , za missed ab, uzrok se retko nadje, ali najcsece je hromozomske prirode ili infekcija ( vi ste iskljucili infekciju), ili pak neki autoimuni procesi. Vama preostaje od pretraga da se odredi vas genotip i vaseg supruga, kao i postojanje nekih autominunih antitela, sto ce odrediti vas Dr. Nedostatak hormona ne moze da bude uzrok missed ab.