da li je mguce da se himen regenerise?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 14, 2006 9:34 pm
da li je mguce da se himen regenerise?
imam problem sa himenom!prije godinu dana sam imala vezu i prvi put sam spavala sa deckom,tada i nekoliko puta nakon toga sam jako krvarila i jako me je boljelo,ali je nakon toga sve bilo normalno.sad imam novog decka i pokusala sam da spavam da sa njim,ali sam opet jako krvarila i boljelo me je.zasto mi se to desava i da li je to normalno?
ne
himen ne moze da se regenerise,a to sto ti se desava je moguce ako je bio jaci ili takve strukture da se nije "poderao" predhodnih puta.
mislim da je besmisleno razmisljati o himenu.idi kod lekara da utvrdis da nije neka ranica ili sl uzrok krvarenju.
ja licno nisam ni imala himen niti bolove niti krvarenja pa mi nista to ne znaci.verovatno da nisam rodjena u 20-om veku bi bila lincovana ni kriva ni duzna.srecom sve je normalno.i nije me zabrinjavao nikakav himenski simptom.ako imas ljubavi i ako ti je ok sex sam po sebi,zastiti se od bolesti i nezeljene trudnoce sve drugo je manje vazno.
cao
mislim da je besmisleno razmisljati o himenu.idi kod lekara da utvrdis da nije neka ranica ili sl uzrok krvarenju.
ja licno nisam ni imala himen niti bolove niti krvarenja pa mi nista to ne znaci.verovatno da nisam rodjena u 20-om veku bi bila lincovana ni kriva ni duzna.srecom sve je normalno.i nije me zabrinjavao nikakav himenski simptom.ako imas ljubavi i ako ti je ok sex sam po sebi,zastiti se od bolesti i nezeljene trudnoce sve drugo je manje vazno.
cao

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm