da li je mguce da se himen regenerise?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
biljanab.88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 14, 2006 9:34 pm

da li je mguce da se himen regenerise?

Post od biljanab.88 »

imam problem sa himenom!prije godinu dana sam imala vezu i prvi put sam spavala sa deckom,tada i nekoliko puta nakon toga sam jako krvarila i jako me je boljelo,ali je nakon toga sve bilo normalno.sad imam novog decka i pokusala sam da spavam da sa njim,ali sam opet jako krvarila i boljelo me je.zasto mi se to desava i da li je to normalno?
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

ne

Post od jamuna »

himen ne moze da se regenerise,a to sto ti se desava je moguce ako je bio jaci ili takve strukture da se nije "poderao" predhodnih puta.
mislim da je besmisleno razmisljati o himenu.idi kod lekara da utvrdis da nije neka ranica ili sl uzrok krvarenju.
ja licno nisam ni imala himen niti bolove niti krvarenja pa mi nista to ne znaci.verovatno da nisam rodjena u 20-om veku bi bila lincovana ni kriva ni duzna.srecom sve je normalno.i nije me zabrinjavao nikakav himenski simptom.ako imas ljubavi i ako ti je ok sex sam po sebi,zastiti se od bolesti i nezeljene trudnoce sve drugo je manje vazno.
cao :P
hypo_hondar82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm

Post od hypo_hondar82 »

Potpuno se slazem,da treba celu stvar proveriti,samo bez panike,postoje razliciti himeni,razlicite elasticnosti.Himen def ne moze da se regenerise,moze samo da nije probijen kako treba sto tebi stvara tegobe.Igraj na sigurno,i bice sve o.k:)
qwerty2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am

Post od qwerty2 »

Blago vama! Meni je prvi odnos ili da kazem odnosi posto je to islo u etapama bili izuzetnoo bolno i traumaticno iskustvo do te mjere da sam razmisljala o hiruskom odstranjivanju. A tek krvi...... :( !
Odgovori