MESAK U RANOJ TRUDNOCI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
laguna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 08, 2008 12:11 pm

MESAK U RANOJ TRUDNOCI

Post od laguna »

Meni je trudnoca utvrdjena prosle nedelje mesak od 4mm.
Prekjuce sam dosla s posla i pojavilo mi se kao braon (ne lici na krvarenje vise na jaci sekret)...odem odma kod privatnika....nema krvi ali kao mesak je spljosten,pa mozda je prazno jaje,ili nesto nije ok.
Juce sam otisla kdo dr u dom zdravlja radila mi je vaginalni uz opet sad je mesak vec 6.32 mm,ali je nepravilnog oblika kao pa joj se to ne svidja.Oni trudnocu racunaju od zadnje menstruacije pa sam po njima trudna 5 nedelja i tri dana (mada nema sanse da sam tad ostala trudna).
Doktorka je rekla da velicina meska odgovara toj duzini trudnoce to je to ali mesak je nepravilnog oblika....a to bas nije ok...pa da idem vaditi betu dva puta da vidimo sta ce pokazati....ako se beta duplo poveca za dva dana onda je ok ako se ne poveca nije u redu.
Jedina mogucnost kao da je sve ok...jeste da mi je trudnoca jako mala pa da jos ne moze lepo da se vidi nego se tako vidi-to su mi rekle obe doktorke.

Zna li neko nesto vise o tome sta znaci mesak nepravilnog oblika i da li je moguce da je mala trudnoca pa da je zato tako.....da ipak bude sve u redu sa trudnocom???
laguna
Novi član
Novi član

Post od laguna »

Rekli su mi da izvadim betu u tri dana dva puta...evo prvo vadjenje bete mi je 8585 mU/ml,sutra vadim drugi put.Ako je sve u redu treba sutra duplo veca vrednost biti ako ne bude nije ok
laguna
Novi član
Novi član

Post od laguna »

Ima li iko da zna nesto o ovome? :(
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

zao mi je, nadam se da ces dobiti odgovor...
laguna
Novi član
Novi član

Post od laguna »

Izgleda da niko ne zna nista o ovome i da niko nije imao slicno iskustvo-na zalost.Haosss ne mogu da verujem!
isidora
Aktivan član
Aktivan član

Post od isidora »

sta kaze beta HCG?

ima li i dalje sekreta?
laguna
Novi član
Novi član

Post od laguna »

Beta mi je 8585 sad cekam koliko ce danas biti beta...ovo je od prekjuce rezultat...jooj ne znam sta da kazem ni st ada mislim vise haoss
babaroga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 9:32 am

Post od babaroga »

Opusti se, sacekaj da vidis drugu betu, i bez nervoze unapred. Mojoj koleginici je ginekolog tek u trecem mesecu video blizance, tako da ne skaci na njihove prve lopte, i oni sami ne znaju bas sve. Zelim ti uspesnu trudnocu.
isidora
Aktivan član
Aktivan član

Post od isidora »

babaroga napisao:Mojoj koleginici je ginekolog tek u trecem mesecu video blizance,
:o

meni covek juce rece jedan plod, valjda je dobro pogledao... :o :o :o
Odgovori