Menstrualni ciklus

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Maki 92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 7:10 pm

Menstrualni ciklus

Post od Maki 92 »

Cao:)) Menstruacije su mi redovne(ako sam ovaj mesec dobila 14. sledeci cu ili koji dan ranije ili koji dan kasnije).E ovaj put mi se nedelju dana pre menstruacije pojavio braonkast sekret,nisam ga imala ceo dan vec se samo pojavi jednom ili dva puta u toku dana.I tako je bilo dva tri dana.Menstruaciju jos nisam dobila a proslo je 8 dana.Imam stalnog partnera(cula sam da i od muske vodice,koju muskarac ispusta u toku odnosa moze da se zatrudni ali racunam ako se nije do sad desilo mala je verovatnoca i sad?) Promenila sam klimu skoro mesec dana sam se kupala svaki dan(i kada je bilo za kupanje i kad nije bilo u jezerima)Svake godine idem tamo i u zadnej dve godine mi se nije desilo da mi ovoliko kasni.Pre mi preskoci jedan mesec ,ali tako je i kod moje mame.Ne znam da li je vazno da napomenem da ni moja sestra ovaj mesec nije dobila,mladja je od mene. Molim ako neko ima odgovor na ovo pitanje ili slicnu situaciju da mi odgovori :))) Hvala!:)))
Odgovori