MENSTRUALNI BOLOVI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ivanajs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 11:49 am

MENSTRUALNI BOLOVI

Post od ivanajs »

KAKO UBLAŽITI MENSTRUALNE BOLOVE :(
Icy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 10:44 am

Post od Icy »

Ako vec ne uzimas pilule za kontracepciju, a nemas nista protiv njih, onda bih ti preporucila da ih uzmes jer ja nisam mogla da ustanem iz kreveta od bolova prvi dan, a od kako sam krenula da ih uzimam nisam imala nikakvih problema.
Sad ih vise ne uzimam, ali iz dr. razloga.... :lol:
gost123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 11, 2004 1:00 am

Post od gost123 »

Icy napisao:Ako vec ne uzimas pilule za kontracepciju, a nemas nista protiv njih, onda bih ti preporucila da ih uzmes jer ja nisam mogla da ustanem iz kreveta od bolova prvi dan, a od kako sam krenula da ih uzimam nisam imala nikakvih problema.
Sad ih vise ne uzimam, ali iz dr. razloga.... :lol:
a sto ih sad ne koristis?izvini sto zadirem u intimu
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Meni je moja lekarka prilicno davno jos kad sam bila klinka preporucila da koristim Diklofen supozitorije, otprilike blizu su mesta na koje treba da deluju kad koristis lek u ovoj formi, a i stedis zeludac koji je osetljiv kod vecine ljudi na razne Diklofene, Brufene isl. Rekla mi je da je jos bolje ako znam kad treba da dobijem pa dan pre toga pocnem uvece sa upotrebom. Meni su pomagale i bas kad je mnogo jak bol popijem po 1 Kafetin ili Analgin i eto.
Samo , treba da budes sigurna da bol nije posledica neke upale ili sl. Ako je tu sve ok, nego jednostavno ti je po prirodi da imas bolne menstruacije,mogu ovi lekovi. Pilule pomazu, ali to samo ako ti lekar odredi, nije mala stvar da ih pijes zbog bolova ako ipak mozes da ih preguras drugacije.
Icy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 10:44 am

Post od Icy »

za gost123:

Nema problema. Tu smo da pitamo, ali i da odgovaramo....
Prestala sam da ih uzimam iz razloga iz kog bi i svaka dr. zena prestala, a to je stvaranje porodice.
Medjutim umesto da to bude jedno predivno iskustvo, sve se iskomplikovalo (ako pogledas moju temu malo nize na koju mi vec duze vreme niko nije odgovorio sve ce ti biti jasno).
Pozdrav
Odgovori