menstrualni bolovi u sredini mjesecnog ciklusa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 04, 2007 1:00 am
menstrualni bolovi u sredini mjesecnog ciklusa
Mozda nisam bas najbolje formulisala naslov teme, ali evo sad cu obrazloziti. Naime, nekoliko dana sam imala blage menstrualne bolove na sredini ciklusa, tj.kad je proslo 10ak dana od menstruacije. Pa me zanima koji je uzrok toga. U tom periodu sam imala pojacan sekret. A inace, kad god sam isla na pregled ginekologu, uvijek bi me pitala kakve bolove imam i da li ih mogu uporediti sa menstrualnim bolovima, sto nikad nije bio slucaj kod mene. Zanima me sta znace menstrualni bolovi u periodu kad se ne ocekuje menstruacija. Hvala unaprijed svima koji odgovore!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 04, 2007 1:00 am
Možda i jeste ovulacija, nisam lekar, pa moje tumačenje nemoj uzimati zdravo za gotovo. Ali polazim od sebe. Meni se nekad dešava da u ovulaciji imama jače bolove i naravno pojačan sekret koji i pokazuje da je ovulacija. A rekla si i da ti se to javlja na sredini ciklusa. Najbolje da se posavetuješ sa svojim ginekologom. I iskreno se nadam da je samo ovulacija. 

Re: menstrualni bolovi u sredini mjesecnog ciklusa
Draga Jelena,
Po ovome kako si opisala problem
U svakom slucaju, bilo bi dobro da posetis ginekologa u periodu kada ti se simptomi javljaju.
Pozdrav!
Po ovome kako si opisala problem
mislim da je u pitanju ovulacija. Ona se najcesce javlja na sredini ciklusa zene, uglavnom pracena pojacanim sekretom koji je najcesce providan i jako rastegljiv (sluzav). Simptomi mogu trajati oko tri dana.Jelena1985 napisao:...nekoliko dana sam imala blage menstrualne bolove na sredini ciklusa, tj.kad je proslo 10ak dana od menstruacije. Pa me zanima koji je uzrok toga. U tom periodu sam imala pojacan sekret...
U svakom slucaju, bilo bi dobro da posetis ginekologa u periodu kada ti se simptomi javljaju.
Pozdrav!

Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet