Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Nisam nigde nasla ovakvu temu pa reko da priupitam par stvari a volela bi da neki doktor pojasni...
E ovako,sa deckom sam imala odnos na pocetku marta znaci negde 1,2 ili 3 i on je ejakulirao pola u mene pola napolje.Posto sam se bila istripovala da sam trudna jer zelim dete uradila sam test 12-15 dana od odnosa i bio je negativan,14.marta sam dobila.Medjutim sad mi kasni vec 2 nedelje i uvek imam onako belicastu sluz dole bez mirisa ponekad na gacicama vidim kao kajmak..naravno takodje bez mirisa...
Da li je moguca trudnoca?Ili sta vec moze da je u pitanju vec se nerviram a doktorka mi ne radi do 7. maja...
HELP!
Zdravom coveku potrebno je mnogo toga,a bolesnom samo jedno!
pre ce biti da imash infekciju nego da si gravidna! Pogotovo shto je test bio negativan...
sachekaj 7. maj pa na pregled i tada ce ti sve biti jasno, i ne brini shto se trudnoce tiche, nije to nishta strashno osim ako je nezeljena, a i tada imash vremena da uradish abortus, do 6te nedelje se sve moze reshiti bez puno muchenja.
Kontracepcija je neshto shto izgleda niko ne koristi, a opet toliko ima proizvodjacha kondoma i antibebi pilula...jel to znachi da svi kupuju a foliraju se da koriste?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ma ja zelim dete i protiv abortusa sam iako sad nemam uslova...sta je da je samo nek je sve ok...al sutra cu uraditi test ponovo mozda sam ga prerano uradila prosli put...
Zdravom coveku potrebno je mnogo toga,a bolesnom samo jedno!