Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Zanima me koliko je moguce da zena ostane u drugom stanju apri tom ima menstruaciju. Da li se ta menstruacije u trudnoci razlikuju od normalnih!!Da li je moguce da sam trudna s obzirom da sam imala unazad tri menstruacije koje su trajale kao i inace 7 dana,bile su jake,i dobijala sam ih u periodu kad sam ih i ocekivala uz pojacane bolove u predelu stomaka i krsta!!!
zabrinula sam se citajuci ispovesti nekih osoba koje su zbog ovih slucajeva kasno otkrile trudnocu!!!! Da li postoji neka razlika menstr. u trudnoci i kad ne postoji zacece?
Sve je moguce . Moje dve dobre drugarice su tako zatrudnele. Jedna od njih je cak imala normalno menstruaciju do 5. meseca trudnoce i uopste nije znala da je u drugom stanju dok nije otisla na redovnu kontrolu kod ginekologa. Sada ima zdravog i lepog sina.
Moja mama je ostala samnom trudna bas za vreme menstruacije. Imam 4 drugarice koje su ostale trudne primenjujuci metodu plodnih i neplodnih dana, a ja sam zatrudnela 10 dana od menstruacije. U principu svaka zena ima svoj ritam ovulacije, ali se on povremeno pomeri. Ko nece da ima nezeljenu trudnocu, ne bi smeo da se previse osloni na ovu vrstu "kontracepcije"!