Menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 28, 2004 6:40 pm
Menstruacija
Желио бих помоћи мами, али не знам како. Некада када има менструацију осијећа се малаксало, исцрљено, те је боли трбух. Тада углавном лежи. Надам се да постоји могућност да и за то вријеме буде радно активна. Дакле желио бих да знам отклонити бар неке од симптома. Поздрав.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2013 3:25 am
Re: Menstruacija
Imam 25 godina i neredovne menstrualne cikluse. Prva menstruacija se pojavila u 13toj godini i u pocetku mi se desavalo da mi kasni i po 6, pa cak i 7 meseci sto je po lekarima bilo normalno za devojcicu. Sada vec imam redovne odnose sa deckom ali i dalje su mi neredovni ciklusi sto me jako nervira! Kasni mi po tri, 4 meseca! Redovno posecujem ginekologa, i kad god mi je kasnilo prvo uradimo pregled a onda ultrazvuk i uglavnom sve bude ok, ali mi se cesto javljaju vodene ciste. Doktorka mi preporuci orgametril i posle toga normalno dobijem i prvi dan imam bas jake bolove. Zatim sam se posavetovala sa lekarom iz Gradske bolnice i predlozio mi je da probam da pijem kontraceptivne pilule nekih 6 meseci. Uz pomoc njih dobijala sam svaki mesec, tacno u dan. Kako sam prestala da ih pijem ciklus je ponovo postao neredovan, prvo mi je kasnilo po mesec dana, pa dobijem, ali sad mi kasni 4 meseca. Isto tako radim na tome da ostanem trudna vec 6 meseci ali zbog neredovnih ciklusa pretpostavljam da je teze.... P.s.nisam trudna, iako mi kasni 4 meseca.
Stvarno ne znam sta da radim? Da li neko ima neki savet za mene?