Menstruacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Nadja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 15, 2005 2:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Menstruacija

Post od Nadja »

Dobar dan!

Zelela bih da Vas pitam sledece,
Poslednje 3 menstruacije su mi dosta manjeg obima i krv je tamne boje i cini mi se kao da nije sveza...
Sad, ja vec oko 7-8 meseci pijem anti-bebi pilule Logest, a i poslednja 4 meseca imam nekih gastroenteroloskih problema, i pijem lekove za to. Da li je povezano sa pilulama ili lekovima ili uopste nema veze sa time?

Da li mozete da mi kazete o cemu se radi? Od cega moze takva promena da se desi?

Hvala unapred!
rain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 11, 2005 9:46 am

Post od rain »

posto ima milion topica sa ovom temom, ja necu da otvaram novu, vec se nastavljam na ovu, i imam isto tj. slicno pitanje

Meni menstruacija inace traje jako kratko, tj 4 dana, i to 2. dana najvecim intenzitetom, i posle 4 skoro i da prestane.Medjutim, poslednjeg puta je bilo krace nego inace, 3 dana je trajalo, i cinilo mi se i da je manja kolicina krvi nego inace. A inace sam dobila na vreme, i to 26. dana, a inace mi je normalno 26-28 dana. Koji su uzroci promene kolicine i intenziteta krvarenja? Da li uzrok moze da bude stres, nerviranje ( posto sam imala dosta toga izmadju 2 menstruacije) ?
Odgovori