menstruacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
klaraliza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 17, 2011 10:00 am

menstruacija

Post od klaraliza »

kako da mi menstruacija brze prodje?kako da je pomerim ako idem na more a da ne koristim pilule?
da li je normalno da mi je obilna i da traje 5 dana?da li je dobro da se pije tecnost?sta da radim kad dobijem?
:cry: :-? :-? :-? :-? :-? :-? :o :( :roll: :oops:
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Re: menstruacija

Post od melita keller »

Pa naj bolje bi bilo da se sa tabletama ne igras a asto se tice menstruacije na moru ,pa moj savet ti je da koristis tampon i sa njim slobodno moyes da se kupaš bez problema:) s tim da ga malo cešće menjaš.Što se tiče trajanja to nije dugo ,to je normalno , šta da ti kažem ja sam ta koja nema sreće u trajanju 7-8 dana :( info čisto da te utešim.Ako dobiješ na moru gledaj da ne sunčaš stomak preterano jer toplota iako popušta bol iyayiva pojačano krvarenje , al ni to nije ništa alarmantno.Tamponi+rapten k+suncobran i pali na more :)
Maki3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 02, 2011 6:10 pm

Post od Maki3 »

Zdravo,menstruaciju sam dobila 27.08.a zavrsila se 30.08.krv mi je bila jako svetla i jako slabo mi je islo,nije kao ostale predhodne menstruacije,inace imam normalnu menstruaciju i normalno krvarenje na 5 dana a menstrualni ciklus mi traje 28-33 dana.A takodje sam imala Imala 31.08 blage bolove u donjem delu stomaka bez krvarenja.Molim za pomoc,hvala unapred.
SimonaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od SimonaK »

Ne mora nista da znaci, ali ne bi bilo lose da uradis test na trudnocu...
Odgovori