Menstruacija?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pedja_ts
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 01, 2011 12:17 pm

Menstruacija?

Post od pedja_ts »

Pozdrav ljudi, treba mi pomoc od vas, mozda sam promasio temu ali molim vas da mi odgovorite...

Pa ovako, ja devojka smo lezali u krevetu, goli, nismo imali odnos, nego je samo lezala preko mene i vaginom preko mog penisa, znaci nisam "ulazio u nju" samo je lezala preko njega, i sve je bilo ok.
E danas, je 35. dan, i jos nije "dobila", da li je rec o trudnoci ili samo joj kasni? :S
P.S Ima sve simptome, ali joj kasni!

Hvala unapred!
rossignol
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 01, 2011 4:50 pm

Re: Menstruacija?

Post od rossignol »

Pedja, nisi rekao da li si svrsio jer u usprotnom do zaceca nikako nije moglo dodji. Ukoliko jesi, postoje sanse da je ona mogla zatrudneti ali ako kazes da joj kasni i da ima simtpome tesko. Ja preporucujem pilulu za dan posle koju mora popiti najkasnije u narednih 72 sata od kad ste 'lezali goli' . Nije najsrecnije resenje ali eto jedino kojeg mogu da se setim :wink:
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Menstruacija?

Post od Zli doktor »

rossignol napisao:Pedja, nisi rekao da li si svrsio jer u usprotnom do zaceca nikako nije moglo dodji. Ukoliko jesi, postoje sanse da je ona mogla zatrudneti ali ako kazes da joj kasni i da ima simtpome tesko. Ja preporucujem pilulu za dan posle koju mora popiti najkasnije u narednih 72 sata od kad ste 'lezali goli' . Nije najsrecnije resenje ali eto jedino kojeg mogu da se setim :wink:
Sta je pisac hteo da kaže???? :roll:
Ako već kasni, kasno je za pilulu... Verovatno je u pitanju neki poremećaj menstrualnog ciklusa...
Odgovori