Menstruacija.....

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Emma72
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 5:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Menstruacija.....

Post od Emma72 »

molim vas jako me zanima nesto cula sam o jedne prijateljice mada ne verujem u ovo da jedna je zana dobijala redvno menstruacuju ia bila je trudna vec odavno da li ovo moguce ja licno ne verujem u to.....
AtinaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 02, 2011 4:28 pm

Re: Menstruacija.....

Post od AtinaM »

Moze da se desi.... To se obicno kaze "trudnoca preko menstruacije"...
Naravno, te menstruacije nisu bas "normalne"...
Moja drugarica je dobijala sve do 5. meseca trudnoce tako da do tada nije imala pojma da je trudna i sada ima jednu preslatku devojcicu od dve godinice... :)
To je slicno cinjenici da devojke mogu da zatrudne uprkos menstruaciji tj. kada u doba deskvamacije imaju rizicne odnose....
Ili cinjenici da se moze zatrudneti od presemene tecnosti.....
Nadam se da sam bar malo pomogla.... :)
Pozdrav!!
Emma72
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 5:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Emma72 »

sta reci nisam nikad verolava u to ali eto desi se i ovo ...ipak ti hvala na odgovoru .....ipak jako je tesko poverovati u ovo ......hvala jos jednom AtiaM......
AtinaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 02, 2011 4:28 pm

Post od AtinaM »

Veruj mi, i meni je to bilo neshvatljivo dok nisam o toj temi ucila u skoli.... :)
Mali je procenat zena kojima se to desi, ali eto, sve je moguce...
Nema na cemu, ako te jos nesto interesuje a da mogu da pomognem, slobdno napisi... :)
Pozdrav!
Odgovori