MENSTRUACIJA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

MENSTRUACIJA

Post od PIPICA »

Da li se nekom desava da mu cela menstuacija bude braon boje i da ide malo ?
Buduca majka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 2:11 pm

Post od Buduca majka »

Meni se to desavalo, i to vrlo cesto. To sam jedino objasnjavala time jer sam do skoro imala po 2 puta mesecno, pa me nije cudilo sto imam po malo i sto to vise i ne lici na krv. Mada, moguce je da u stvari i nisam imala pravu menstruaciju, vec da je bilo samo krvarenje. Tako mi je rekao ginekolog, ali i dalje mi nista nije jasno. Doktor se ponasao kao da je to normalna stvar. A ja.. i dalje patim od neredovnih menstruacija, s tim sto mi sada kasni po 15 dana!! :cry:
Buduca majka
Novi član
Novi član

Post od Buduca majka »

Meni se to desavalo, i to vrlo cesto. To sam jedino objasnjavala time jer sam do skoro imala po 2 puta mesecno, pa me nije cudilo sto imam po malo i sto to vise i ne lici na krv. Mada, moguce je da u stvari i nisam imala pravu menstruaciju, vec da je bilo samo krvarenje. Tako mi je rekao ginekolog, ali i dalje mi nista nije jasno. Doktor se ponasao kao da je to normalna stvar. A ja.. i dalje patim od neredovnih menstruacija, s tim sto mi sada kasni po 15 dana!! :cry:
Buduca majka
Novi član
Novi član

Post od Buduca majka »

PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Post od PIPICA »

I ja imam isto problem sa neredovnim ciklusima.Takodje dva meseca za redom sam imla krvarenje 2 puta u mesecu i Dr. mi je rekla da je to normalno tj. da se desava.Tesim se i ja da je ovo sada ovako oskudno i nikakvo zato sto sam prethodna dva puta imala na 15 dana.Ovakve stavi me izbace iz koloseka i poludim.Meni je normalnije da dobijam na 35 i vise dana nego ovako.Na produzeni ciklis sam se ipak navikla !!!
Pozdrav,
Odgovori