Koji lek je najbolje koristiti u toku menstruacije? nekada prva dva dana imam jake bolove u predelu donjeg stomaka i ledja.
Koliko je normalno da kasni,i koji je razmak tj.koliko dana izmedju dve menst....Kako racunati? Hvala
Menstruacija savet
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Menstruacija savet
Против болова примени акупресуру. На оба табана, прво један па други, нађи тачку која те боли на јачи притисак. Тада је масирај у круг, супротно од казаљке на сату, благим кружним покретима, не подужући прст са коже табана - као да масираш неку већу тачку испод коже. Направи петнаестак кругова али тако да идеш до границе издржљивости бола. Довољно је три пута дневно.
Ili mozes da popijes Rapten K ili nesto drugo protiv bolova... Malo ce brze da deluje a i ne moras da se saginjes i savijas
...

Хемију треба максимално избегавати. А ако је стопало предалеко, ваљда ће се наћи неко да припомогне.
Једна моја другарица је имала веома јаке менструалне болове. Чак су јој и инекције слабо помагале. Када се преселила у Грчку, све је престало. Више није имала болне менструације. Ето, можда овом некоме помогне. У сваком случају није штетно, а може да користи.

Једна моја другарица је имала веома јаке менструалне болове. Чак су јој и инекције слабо помагале. Када се преселила у Грчку, све је престало. Више није имала болне менструације. Ето, можда овом некоме помогне. У сваком случају није штетно, а може да користи.

Znaci kad treba da imamo ciklus da se preselimo na nekoliko dana u Grcku?
Ovo je sajt na kome doktori treba da daju odgovore na pitanja, ne znam da li shvatate da pored i vase ocigledno dobre namere ne pomazete...
Pozz
Ovo je sajt na kome doktori treba da daju odgovore na pitanja, ne znam da li shvatate da pored i vase ocigledno dobre namere ne pomazete...
Pozz
Стварно нема потребе за оваквим постовима. Форум је форум.Ruby napisao:Znaci kad treba da imamo ciklus da se preselimo na nekoliko dana u Grcku?
Pozz
Осим тога, ако Вам није јасно, хтео сам да кажем да топлота помаже - ко разуме схватиће. Дакле, оне девојке које зими носе сукњице и тако упропасте своје јајнике, треба ово да прочитају.
Што се тиче друге тврдње, нисам видео ни једног доктора на форуму. То што неко напише да је доктор медицине, без имена, презимена и фотографије - ништа не значи. Тако свако може да се представи и да је астронаут. Највећи део корисника форума размењује своја искуства. Друга ствар би била да постоји неколико регистрованих званичних лекара који дају савете у року од пар дана. Овде прођу и месеци и године.
Према томе, хајде да даље не дискутујемо о томе. Нека свако изнесе своје искуство, а онај коме треба помоћ нека сам разабере шта му је чинити.