Menstruacija posle porodjaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 07, 2005 8:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Menstruacija posle porodjaja
Postovani , danas je 43. dan od porodjaja. Juce sam primetila da krvarim (ne mnogo) to se nastavilo i danas. Da li je moguce da sam dobila menstruaciju s obzirom na to da dojim . Da li dojenje ima veze sa uspostavljanjem menstrualnog ciklusa? Hvala
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Re: Menstruacija posle porodjaja
yela napisao:Postovani , danas je 43. dan od porodjaja. Juce sam primetila da krvarim (ne mnogo) to se nastavilo i danas. Da li je moguce da sam dobila menstruaciju s obzirom na to da dojim . Da li dojenje ima veze sa uspostavljanjem menstrualnog ciklusa? Hvala
Apsolutno, tako je bilo i samnom.Majke koje doje dobijaju menstruaciju kasnije, odnosno kasni im i po nekoliko meseci, moja komsinica je dobila godinu dana nakon porodjaja.Kada je prestala da doji, onda je i dobila.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

- No problem
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 10:22 am
Upravo danas sam dobila, a nema jos mesec i po dana kako sam se porodila.
Tako mi je bilo i posle prvog porodjaja.
Inace, dojim dete,a dojila sam i prvo. Oba puta mi se drasticno smanjivala kolicina mleka kad dobijem.
Tako mi je bilo i posle prvog porodjaja.
Inace, dojim dete,a dojila sam i prvo. Oba puta mi se drasticno smanjivala kolicina mleka kad dobijem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 07, 2005 8:55 pm
Hvala na odgovorima ... Ne bih zelela da izgubim mleko , a opet brinem da li je to menstruacija... Izgleda da jeste , jer vec treci dan ima krvi (oskudnije u odnosu na menstruacije pre porodjaja) 

- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
[quote="yela"]Hvala na odgovorima ... Ne bih zelela da izgubim mleko , a opet brinem da li je to menstruacija... Izgleda da jeste , jer vec treci dan ima krvi (oskudnije u odnosu na menstruacije pre porodjaja) :
Zasto mislite da cete izgubiti mleko
Ako sumnjate, najbolje otidjite lekaru.
Zasto mislite da cete izgubiti mleko

Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!