Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
To je individualno.Neke zene dobiju menstruaciju vec par nedelja nakon porodjaja,neke ne dobiju dok ne prestanu dojiti.Ja sam dobila nakon cetri meseca a dojila sam dvanaest meseci.
Meni je danas 4/i dan a potrosila sam 40 ulozaka i 8 tampona. Na momente se smanji pa opet lije ko sa cesme. Inace sam pre trudnoce imala kratke i manje obilne menstruacije.
Dobila sam dva meseca posle porodjaja. Nisam imala dovoljno mleka pa je i dojenje brzo prestalo. Sad su mi menstracije bolje, nema bolova nikakvih tegoba cak sam i manje nervozna za vreme PMS-a.
proslo je 4 meseca od porodjaja, ne dojim vec nedelju dana i jos nisam dobila. Kada sam bila na pregledu kod dr pre mesec dana rekla mi je da ce menstruacije biti mnogo obilnije nego pre porodjaja i da ce verovatno duze trajati nego pre, u pocetku... tako mi je rekla da ne bih brinula kada dobijem ... eto, toliko ja znam... ja imam bolove kao da cu dobiti vec mesec dana.. i nista
Meni je ta prva bila strašna. Mislila sam da sam skroz iskrvarila. Nekako je prestala i tačno na 30. dan dobila sam drugu. Bila je manje obilna od prve ali u svakom slučaju duže nego pre trudnoće.
Sada me muči stomak već nekoliko dana ali još uvek nisam dobila. Danas mi je 35-i dan. Nešto se plašim da nisam opet trudna:-? ...mada ne bi trebalo.
Da li su vam ciklusi bili baš uredni posle porođaja ili se dešavalo i da kasni?
Kada sam prestala da dojim dobila sam je posle nekih 10-tak dana. Prve menstruacije su bile jako jako obilne. Pitala sam dr. i rekla je da je to sasvim normalno. Inace su bile redovine na 26-28 dana....