Poštovani,
Imala sam rizican odnos 26. 2., jutro posle sam popila escapelle pilulu. To je bio period ovulacije po mojoj evidenciji. Nisam imala nikakve nuspojave ili simptome. Naredna menstruacija usledila je 13.3 (relativno na vreme), a naredna nesto ranije, sto je malo neobicno 8.4.
Uglavnom imam redovne cikluse +-3 dana, ali uglavnom sasvim redovno.
Sada mi menstruacija kasni vec 10 dana i prilicno sam zabrinuta, s vremena na vreme imam povremeni bol u donjem delu stomaka i simptome pmsa, ali samo povremeno.
Da li je moguce da sam trudna? Ili je pilula poremetila tek treci ciklus nakon uzimanja. Da li da sacekam jos ili da se obratim ginekologu? Zabrinuta sam jer mi do sada menstruacija nije kasnila duze od 7 dana.
Pozdrav i hvala unapred na odgovoru.
Menstruacija kasni tri meseca nakon pilule za dan posle?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Menstruacija kasni tri meseca nakon pilule za dan posle?
Колико имаш година и шта значи "ризичан однос"?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 27, 2017 11:12 am
26.
Rizican odnos - kada je decko ejakulirao, kondom se svukao i ostao u meni. Odmah smo primetili, ali sam ja za svaki slucaj uzela pilulu jutro posle.
Rizican odnos - kada je decko ejakulirao, kondom se svukao i ostao u meni. Odmah smo primetili, ali sam ja za svaki slucaj uzela pilulu jutro posle.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Слабо стојим са овом облашћу па ти могу само рећи да за кашњење менсруације постоји много разлога: инфекција, упала, прехлада, стрес и наравно разне хемикалије које конзумираш.
Наљутићеш се али морам да ти скренем пажњу да ризичан однос никако не може да буде оно када треба да добијеш бебу. Ризично је када је неко болестан од заразне болести и слично.
На крају, када ћеш да имаш децу ако не пре тридесете година живота?
Наљутићеш се али морам да ти скренем пажњу да ризичан однос никако не може да буде оно када треба да добијеш бебу. Ризично је када је неко болестан од заразне болести и слично.
На крају, када ћеш да имаш децу ако не пре тридесете година живота?