mejbi bejbi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
djpaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 31, 2005 4:25 pm

mejbi bejbi

Post od djpaja »

Dali je mejbi bejbi test 100% siguran?Meni nikako da se pojavi paprat kao se nešto malo pokazalo kao prvi dan plodnih dana pa posle ništa.Dali može biti da imam izostanak ovulacije i dali da odem kod gin?
era
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 11:36 am

Post od era »

Ja sam probala sa mejbi bejbi, i mislim da je to glupost. Probala sam i paralelno sa pracenjem ovulacije kod ginekologa. Ultra zvuk je pokazao da postoji ovulacija, a mejbi bejbi nije (ili ja ne znam da ga koristim). Mislim da su bolji testovi ovulacije putem mokrace, koji mere LH faktor. Jednostavniji su za upotrebu i tacniji, ali znatno skuplji.
U svakom slucaju ukoliko imas problema sa zacecem duze vremena podji kod ginekologa.
djpaja
Novi član
Novi član

Post od djpaja »

Hvala Ero.Koja je cena otprilike za test ovulacije?
era
Aktivan član
Aktivan član

Post od era »

Mislim da je 7 testova oko 2500 dinara.
djpaja
Novi član
Novi član

Post od djpaja »

Hvala POZDRAV
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

Gde god sam citala mejbi bejbi nije pouzdan, ili pokazuje pogresne dane, ili ih uopste ne pokazuje. Cak je i mom muzu pokazivao plodne i neplodne dane.
A ja sam radila folikulometrije kod privatnika, jedan UZ je kostao 20E.
Ne znam kako je u drzavnim, ali meni su zakazali za 3 meseca.
djpaja
Novi član
Novi član

Post od djpaja »

Kada najranije mogu da radim test na trudnoću?Zadnja menstruacija je bila 27.10
era
Aktivan član
Aktivan član

Post od era »

Pretpostavljam da mislis tes ovulacije. To zavisi od tvog ciklusa, koliko traje. Ja dobijam na 28 dana i test ovulacije pocinjem da radim 11 dana ciklusa, obicno se od ocekivane menstruacije oduzma 16-17 dana.
djpaja
Novi član
Novi član

Post od djpaja »

Ne,baš mislim test za trudnoću.Pošto su mi plodni dani već 100% prošli jer zadnja menstruacija mi je bila kako sam napisala 27.10
era
Aktivan član
Aktivan član

Post od era »

Postoje testovi za ranije utvrdjivanje trudnoce. Ja sam koristila bejbirapid i on pokazuje 11 dana posle ovulaceje. Ali mislim da je sigurnije da sacekas da ti menstruacija izostane, pa onda uradi beta hcg iz krvi, to je pouzdano.
CicaBg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2005 3:45 am

...

Post od CicaBg »

Ja sam uradila test 26. dan ciklusa, 2 dana pre ocekivane menstruacije, i bio mi je pozitivan. Koristila sam Baby rapid, i prvi jutarnji urin....
Srecno...
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ...

Post od veki30 »

CicaBg napisao:Ja sam uradila test 26. dan ciklusa, 2 dana pre ocekivane menstruacije, i bio mi je pozitivan. Koristila sam Baby rapid, i prvi jutarnji urin....
Srecno...
i za svaki slucaj sutradan uradila betu jer nisam mogla da verujem svojim ocima
Srecno
Odgovori