MAYBE BABY-tačnost???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
čekalica:-)))
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 5:38 pm

MAYBE BABY-tačnost???

Post od čekalica:-))) »

Pozz svima!
Interesuje me kolika je tačnost aparatića MAYBE BABY, ko ima iskustva, da li mogu da se pouzdam u njega sto se tiče plodnih dana, da li on pokazuje da li žena ima ovulaciju?
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

eh....neiscrpna tema. Meni je MB odlican. Uvek mi pokazuje plodne dane. e sad, to ne znaci ako vidis da su ti plodni dani, ti imas odnose, ne zatrudnis pa MB nevalja. Jednostavno nemora uvek da znaci da ces zatrudneti kada imas ovulaciju. Ali je zaista dobar za pracenje plodnih dana.
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

I meni se cini da je, uz pravilnu upotrebu, prilicno dobar putokaz za odredjivanje plodnih dana. Ne bih ga preporucila kao kontraceptivno sredstvo.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ja nikad nisam mogla da protumacim koji su mi stvarno dani. Doduse koristila sam ga pre vise od 10-tak godina, mozda je od tada poboljsan. Za mene je bio poprilicno nepouzdan!
čekalica:-)))
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 5:38 pm

Post od čekalica:-))) »

Hvala na odgovorima i meni se cini da je pouzdan jer stvarno pokazuje "mrezicu" u vreme plodnih dana, ali bas me interesovalo misljenje drugih koji ga koriste.
Odgovori