Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pozz svima!
Interesuje me kolika je tačnost aparatića MAYBE BABY, ko ima iskustva, da li mogu da se pouzdam u njega sto se tiče plodnih dana, da li on pokazuje da li žena ima ovulaciju?
eh....neiscrpna tema. Meni je MB odlican. Uvek mi pokazuje plodne dane. e sad, to ne znaci ako vidis da su ti plodni dani, ti imas odnose, ne zatrudnis pa MB nevalja. Jednostavno nemora uvek da znaci da ces zatrudneti kada imas ovulaciju. Ali je zaista dobar za pracenje plodnih dana.
Ja nikad nisam mogla da protumacim koji su mi stvarno dani. Doduse koristila sam ga pre vise od 10-tak godina, mozda je od tada poboljsan. Za mene je bio poprilicno nepouzdan!
Hvala na odgovorima i meni se cini da je pouzdan jer stvarno pokazuje "mrezicu" u vreme plodnih dana, ali bas me interesovalo misljenje drugih koji ga koriste.