,
Simpaticna tema.Ja nikada nisam imala neko specijalno razmisljanje o tome.Mislila sam,i sad mislim da je to normalna sex-ualnost kao i sve sto nije pervertno.
Sada imam 42 god,dvoje dece i veoma sam umorna i za sex sa muzem a kamoli sa sobom.Ni to me ne izbacuje iz koloseka,to je sad tako.
Kao mlada sam masturbirala dovoljno,uglavnom jednom dnevno i to mi je bilo ok.
Nazalost pripadam onim zenama koje bez toga nemaju orgazam ni sa partnerom.Veoma uzivam u odnosu ali aklo nema te stimulacije sam orgazam izostaje.
Elem,bukvalno do braka sam se stidela da to kazem partneru,i tako je moje uzivanje bilo uskraceno.
Sa suprugom je bilo drugacije,prvo je on sam provalio a ja sam potvrdila da ne mogu srugacije da imam potpuni orgazam.
I sad je super,uglavnom je bolje savladao tehniku nego ja,cak je provalio neke nove fore koje ja nisam upraznjavala,i super je.
To tako dobro radi da ja vise nemam potrebu da sama to radim.
E tako,vreme i iskustvo,vazno je u sex-ualni zivot uci bez tabua i opusteno.Naravno ,sto se mene tice,bez prverzija i odvratnosti.To nije sex,to je poremecenost uma.
Sve sto je prijatno i lepo je ok.Poverenje sa partnerom je podjednako vazna.Muskarcima to moze biti interesantno.
Pooozzzz