Imam 21 godinu i do sada nikada nisam imala nikakvih problema, posecujem ginekologa redovno i uvek je sve u savrsenom redu.
Imala sam tri duge veze u kojima sam imala odnose sa svojim momcima iskljucivo sa kondomom, ali sada imam novog momka sa kojim vec dve nedelje imam odnose bez kondoma i sada osecam promenu u sekretu, od potpunog odsustva mirisa, sada se on malo jace oseca i pomalo je kiselkastog mirisa.
Moj sadasnji momak se kontrolisao u novembru i od tada je imao odnos sa svojom bivsom (tadasnjom) devojkom od kada nije isao na kotrolu, to jest nije radio bakteriogram i veruje da je mozda trebao ici pre nego sto smo imali odnos.
Ne bih da paranoisem, ali vec sam sa momkom razgovarala o tome i on je misljenja da je u pitanju mozda povecan broj bakterija kod njega cime mi je narusio normalnu floru i on misli da trebamo ici na pregled oboje kako bi videli sta je u pitanju, dok sam ja za to da ce to mozda ipak samo od sebe da se stabilizuje.
Znam da je nemoguce da se ovako i iz ovoga izvede neki zakljucak, ili dijagnoza, ali molila bih za neki savet i misljenje sta moze biti eventualni problem, ako i to sta je najbolje raditi u tom slucaju, da li obavezno ici kod ginekologa, ili samoinicijativno koristiti vaginalete, kako to obicno radi mnogo mojih prijateljica.
Izvinjavam se na duzini ovog posta i unapred se zahvaljujem za Vase vreme i odgovore.
Mala pomoc...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik