Macmirror - 10 ili 12 vaginaleta?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Morrigan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 8:03 pm

Macmirror - 10 ili 12 vaginaleta?

Post od Morrigan »

Postovani/a Dr,

Dobila sam kod ginekologa Macmirror vaginalete zbog V grupe sekreta. Stavila sam do sada 7 komada, ali sam onda dobila menstruaciju. Posto imam zakazanu kontrolu tek posle cele terapije, zamolu Vas za savet.
Nisam sigurna, ali mislim da mi je doktorka rekla da stavim 10 vaginaleta. U pakovanju ima 12, pa se pitam da li mozda treba da stavim svih 12 zbog pauze koju pravim 4-5 dana dok traje menstruacija?

Hvala!
Morrigan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 8:03 pm

Post od Morrigan »

Jos nesto, da li i kada (odmah ili posle vaginaleta) treba da popijem neki lek koji se zove triazil ili tako nesto, posto je urolog rekao decku da i ja treba da ga popijem obavezno!?
Dzibily
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:02 pm

Post od Dzibily »

Cudi me da ti tvoj doktor na V grupu nije dao TRIAGIL nego samo Macmiror?! Ja mislim da treba da ga popijes i to odmah ne poslje vaginaleta. Stavise sigurna sam. Piju se sve odjednom mislim da ima 4 komada.
Pozdrav!
Odgovori