Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
traktor,vaginalete Macmiror su mi pomogle u otklanjanju pojacanog sekreta, ali ja ipak planiram da uradim i cervikalni bris za svaki slucaj... Sta si ti koristila posle ovih vaginaleta i sta predlazes da koristim pored njih?
Videcu posle kontrole i novih analiza. Sada mi je malo bolje posle ovih vaginaleta, ali jos ne znam da li sam izlecila III grupu vs. Traktor, hvala ti na odgovorima! Veliki pozdrav!
Ja sam upravo zavrsila terapiju Macmiror vag. i osecam prilicno poboljsanje. Nisam jos bila na kontroli, tako da cu znati koliko su mi pomogle posle kontrole i cervikalnog brisa. Trenutno koristim Lactagyn kapsule za regulisanje vag. flore.
kazi mi, molim te, taj cervikalni bris, kakav je ?
posto je meni onaj vaginalni mnogo neprijatan, a moram ovaj drugi da uradim, pa da znam sta da ocekujem
forever shall the wolf in me
desire the sheep in you...
Ove nedelje idem na kontrolu kod ginekologa (vag. i cervikalni bris), pa cu znati definitivno da li su mi pomogle vag. Macmiror. Inace, Lactogyn kapsule su mi ok.
Mieta sta bi kod dr,kakav ti je nalaz.Predpostavljam da su ti pomogle ja sam bas ´duze vrijeme imala problema sa sekretom,dr mi je propisala te vaginalete,posle njih dvije godine nisam imala problema sto se tice sekreta.Meni su bas pomogle.Srecno