Mac Miror vaginalete

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Dzibily
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:02 pm

Mac Miror vaginalete

Post od Dzibily »

Pisem samo da podjelim sa vama misljenje jedne doktorke kod koje sam bila na pregledu prije par dana.
Kod nje sam bila prvi put (kontrola) i kad je pogledala moj raniji nalaz i prepisane vaginalete Mac Miror koje sam koristila ,iz cista mira je planula:

"Tako jake vaginalete se ne daju za svaku sitnicu,necu vise da cujem .Od rane mladosti koristite jake vaginalete svakih 2 mjeseca.One su prejake,srede sekret za 7 dana,ali da li iko razmislja koliko one ostete sluznicu, sto je u kasnijim godinama dobra podloga za razne patoloske promjene...Vagina ne moze biti sterilna,bez i jedne bakterije,a oni odmah Mac Miror koji je mnogo jak... "

Eto cisto da znate sta jedan doktor misli o ovim vaginaletama, koje sam ja licno do sad koristila xy puta,a ne sumnjam i vi.

I preporucila mi je da uvjek poslije tako jakih vaginaleta koristim FITOVAG vaginalete na bazi etericnih ulja,a i jednom sedmicno da se koriste je preporucljivo.

Samo sam to htjela reci,

Pozdrav!!
Odgovori