dr Luka Andjelic?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

bibana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 06, 2009 11:34 pm

Post od bibana »

Nikad vise kod Luke Andjelica!!!
danijela daca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 20, 2009 11:30 pm

Post od danijela daca »

bibana napisao:Nikad vise kod Luke Andjelica!!!
Pošto me očekuje operacija kod dotičnog doktora, molila bih te za pojašnjenje.
makedonec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 12:08 pm

Pitanje

Post od makedonec »

Moja zena je u drugom stanju 4-ta nedelja.Prije 2 dana je prokrvarila i smo se ispanicili.Otisli smo odma kod ginegologa i on izvrsio pregled UZ i rekao je da je beba dobro, zalepena je na materica, na gornji deo i da misli da nema sanse da padne plod. Prepisao je UTROGESTAN 200 ml da pije dve doze i nakon toga da ode ponovo na pregled. Zanima me dali neko zna da kaze u cemu je problem, dali je imao neko takvo ili slicno iskustvo i kako je prosloi dali je sve to opasno da bebu i majku???
laus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 11:54 pm

Post od laus »

Moju sestru je upravo operisao, čekam komentare o dotičnom lekaru.
Vrlo me zanima zašto "nikad više"? :o
bibana
Novi član
Novi član

Post od bibana »

Pa bice vam dovoljno da znate da smo ja i beba zamalo stradele zbog njegovog nemara!
vilenica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 2:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

....

Post od vilenica »

:( cao svima...da li neko moze da mi pomogne...kasni mi par dana a vec godinama pokusavam da ostanem trudna,inace imam redovne cikluse,sada osecam mucninu i nesvesticu testove sam radila vec tri puta i svi su dali isti odgovor-negativan...danas mi se pojavio braonkasti sekret ali posle toliko izgubljenih nadanja ne znam sta vise da mislim imam povremeno bolove u stomaku kao da cu svakog momenta da dobijem ali nista u braku sam vec dve godine a pokusavam da zatrudnim 4 godine...pozzzz svima i hvala unapred
.....
anastasija301030
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 29, 2009 6:58 pm

Post od anastasija301030 »

Postovani doktore! imam 22god. osetila sam blagi bol u desnoj dojci,obratila sam se lekaru koji mi je uzeo iscedak iz dojke(bris). kada su stigli rezultati pise da su mi pronasli u malom broju Escherichiu Coli i candidu. da li je moguce da se te dve bakterije mogu naci u dojci,iako znam da su to crevni paraziti..... :o
doktor mi je prepisao AMPICILIN KAPSULE i NISTATIN TABLETE... Unapred zahvalna na odgovoru!
Tamara79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 05, 2008 9:40 am

Post od Tamara79 »

Draga vilenica i kod mene isti slucaj kasni mi 9 dana a u braku sam 8 godina ma da mi se to nikad nije desavalo inace pokusavamo da imamo bebicu vec 8 godina neznam sta da ti kazem da sacekamo jos neki dan pa da vadimo betu iz krvi nadajmo se da ce biti konacno jedan mali beban priroda je veliko cudo javi sta se dogada pozdrav
vilenica
Novi član
Novi član

Post od vilenica »

drage moje danas sam bila kod doktora...rekla mi je da mi endometrijum jako veliki i misli da je trudnoca u pitanju...tacnije rekla mi je 60% je sigurna radila mi je uz vaginalni i obican ali kaze da je jos rano pa ne vidi plod drzite mi palceve da predje na 70% volim vas caoooooo
.....
bibana
Novi član
Novi član

Post od bibana »

Neka je sa srecom!
vilenica
Novi član
Novi član

Post od vilenica »

radila sam bhcg i nisam trudna..... :( :( :( :( :( :( :( :( :(
.....
bibana
Novi član
Novi član

Post od bibana »

Bas mi je zao! Bice nemoj da se sekiras stres je najgori neprijatelj za bebe!
danijela daca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 20, 2009 11:30 pm

Post od danijela daca »

laus napisao:
Moju sestru je upravo operisao, čekam komentare o dotičnom lekaru.
Vrlo me zanima zašto "nikad više"? :o

Posto mi nista vise nije jasno za doktora Andjelica, tj. da li zna svoj posao ili ne, zanima me kako je prosla operacija tvojoj sestri, tj. da li bi ga ona preporucila, uopste???
DacaNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 12:05 pm

Post od DacaNS »

Zdravo Bibana,
Pre 10 dana mi je Luka radio laparaskopisju sa histeroskopijom. Doktorica koja me je otpustala kući, na moju molbu da mi pročita izveštaj, je rekla da je sve super i da je bila samo endometriotična cista koja je otklonjena i da u avgustu mogu da radim na bebi. Međutim kada sam otišla na kontrolu doktor mi je dao terapiju 4-6 meseci diferelin a potom second-look laparaskopija. Nije mi jasno zašto ne mogu odmah da radim na potomstvu ako je cista otklonjena kako su to još 3 lekara, nakon toga, bila u čudu kad su videla izveštaj i terapiju. Ne znam šta da radim, sledeće nedelje treba prvu menstruaciju da dobijem i ne znam kome da verujem! Da li si imala slično iskustvo ili zanaš nekog sa sličnim iskustvom?
Pozdrav
bibana
Novi član
Novi član

Post od bibana »

Nissam imala sl. iskustva niti znam nekog! Pa ja bih ti preporucila da se konsultujes sa jos nekim dr-om. Ne znam sta da ti kazem ja dok sam isla kod njega i pre trudnoce i u trudnoci ja sam bila prezadovoljna sa njim medjutim na samom kraju sam ustvari saznala da mu je novac jako bitan! Aposto sam isla privatno kad god nekom kazem zezao me je da mi svaki put radi ultrazvuk,bris i gro drugih stvari na 3-4 nedelje pa sam se naplacala samo tako ali ja nisam to tako smatrala a sad idem isto privatno cak u istu ordinaciju kod dr.doktora koji mi sve to ne forsira! Dok sam isla na vezbice puno zena mi je govorilo da ga ne vole i da ce mi za porodjaj traziti puno para! Barem da mi je trazio nego kadsam ja trebala da se poradjam on je otisao da spava jer doticni radi na hiljadu mesta od bg-a ,ns-a,su i td. Mada nemoj da se sekiras mozda je to neka preventiva ipak su to zahvati! raspitaj se ! Puno pozdrava. I zelim ti puno bebica!
Odgovori