Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Kao posledicu koriscenja Nuva ringa za kontracepciju, imam problema sa suvocom vagine. Po svemu drugom mi odgovara kao sredstvo za kontracepciju, pa ne bih zelela zbog ovoga da ga menjam.
Ne bih isto tako da "davim" pitanjem postavljenim kao u lepljivoj, jer me samo interesuju generalna iskustva vezana za lubrikante za svaki dan. Znaci ne za seksualni odnos (za to koristimo KY i nema problema) ali mi nekada ova suvoca smeta i u pokretu u toku dana pa me interesuje da li postoji neka prirodna vaginaleta ili neki lubrikant koji se moze staviti svakodnevno da traje ceo dan?
Poslala sam email mom ginekologu i ona mi je rekla da bez obzira na Nuva ring, dolaze u obzir neke lakse estrogenske kremice a u medjuvremenu da probam dva puta nedeljno "Replense" ili tako nekako. Sta vi mislite? Ima li nekih prirodnih preparata za odrzavanje vlaznosti?