Vec dugo na netu trazim ovu temu,ali je ne mogu naci,pa sam resila da se obratim Vama.Zanima me da li ljuta ishrana ostavlja neke posledice na plod i da li je to samo obicna hrana ?U petom mesecu sam trudnoce i imam jaku zelju da jedem ljutu hranu,iskljucivo feferone,ali ne puno..
Hvala na svakom dobronamernom odgovoru..
ljuta hrana i trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 1:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U knjizi "Sta da ocekujete dok cekate bebu" -Kreativni centar, pise da trudnice koje vole papricice, ljutu hranu uopste, mogu da nastave sa takvom ishranom sve dok mogu da podnesu neizbeznu gorusicu i probavne smetnje.
Zacinjena, ljuta hrana ne smeta ni trudnici, ni plodu, jer paprika sadrzi i slatka i ljuta, puno vitamina C, a mnogi ljuti proizvodi su izuzetno hranljivi.
Dakle, mozete slobodno uzivati u ljutim papricicama dok god vam to ne pravi neke probavne smetnje.
Pozdrav i prijatno!
Zacinjena, ljuta hrana ne smeta ni trudnici, ni plodu, jer paprika sadrzi i slatka i ljuta, puno vitamina C, a mnogi ljuti proizvodi su izuzetno hranljivi.
Dakle, mozete slobodno uzivati u ljutim papricicama dok god vam to ne pravi neke probavne smetnje.
Pozdrav i prijatno!