ljudi pomoc!! HITNO
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
ljudi pomoc!! HITNO
Imao sam odnos s devojkom 15.decembra i postoji mogucnost da je zakacila!!! ima mucninu i povraca!! ima li pomoci u ovom slucaju??? kako spreciti nezeljenu trudnocu??? Cuo sam za POSTINOR B, koliko je bezbedan??
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm
A da nije zakacila neki stomacni virus? A?
Mislim da se trudnoca ne manifestuje bash tako aktivno za dva dana...
A sa pilulom za dan posle se ne treba igrati. Ne znam posle koliko vremena nakon nezashticenog se moze uzeti, ali ne bi se zvala "pilula za dan posle" bez razloga.... Ocu reci, mozda je za nju kasno... Eto.
Mislim da se trudnoca ne manifestuje bash tako aktivno za dva dana...
A sa pilulom za dan posle se ne treba igrati. Ne znam posle koliko vremena nakon nezashticenog se moze uzeti, ali ne bi se zvala "pilula za dan posle" bez razloga.... Ocu reci, mozda je za nju kasno... Eto.
opusteno..........
Nemojte paniciti,ako ste pre dva dana imali odnos povracenje nije znak trudnoce sigurno.Mozda je neki virus,mozda na nervnoj bazi............Najbolje vam je da uradite beta hcg na dan kad devojka treba da dobije menstruaciju,to je najraniji test za trudnocu,radi se iz krvi.A i bitno je kog dana je imala poslednju menstruaciju,pa se onda mogu izracunati plodni i neplodni dani.Ma nije bas tako jednostavno napraviti dete..................kad bi svakom uspelo iz prve skoro bi sve zene bile trudne.Nemojte se sekirati.pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 3:42 pm
Postinor NE IZAZIVA pobacaj pobogu ne pisite dezinformacije. Uxima se u prvih 72 sata od odnosa, jedna tableta sto pre II 12 sati posle prve.romantic witch napisao:Mislim da je najbolje da odete do ginekologa a sto se tice postinora2 za to je kasno. Postinor B, koliko sam ja procitala ovde, izaziva spontani pobacaj ako je doslo do trudnoce i moze se uzeti do 5. nedelje... Za pocetak-ginekolog a nije na odmet da za 7 dana uradi kucni test na trudnocu...
Mislim da je rano za test trudnoce, ali nije na odmet da odete kod ginekologa da porazgovarate o metodama kontracepcije koje bi ste mogli da koristite. Mozda i da uradio ultra zvuk.
Jos jedno malo pitanje, izvinite sto vas smaram,ali mi je potrebna pomoc!! Danas je ponovo imala problema sa stomakom, i kako kaze, posle dorucka je malo prestalo, a posle ponovo poceo da je boli. I to toliko jako da kako kaze takav bol jos uvek nije osetila, boleo je ceo stomak, do grudi!! Da li to moze da bude od naseg odnosa ili i dalje mislite da je to virus???? Treba da dobije 21.decembra!!
Ni meni nije tu nesto jasno! Imali ste odnos 15 dec a ona odmah sutradan oseca mucninu! Na kraju krajeva simptomi trudnoce nisu bolovi u stomaku- zelucu, vec je osecaj kao kad treba da dobije, znaci predmenstrualni bolovi u donjem stomaku. Najbolje da ne lupate glavu, nego sacekajte da dobije ili ne, pa onda resavajte sta ce te. A sledeci put pamet i kondom u/na glavu. 

ali nikada se ne treba uzdati u plodne i neplodne dane,nismo svi isti i nemaju sve zene ovulaciju sredinom ciklusa.laky74 napisao:nemože eventualno ako je sex dan prije plodnih dana pa spermići prežive....Milos91 napisao:Ja sam u ovo manje upucen, zanima me da li u neplodnim danima moze da zatrudni???